Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebny psycholog

~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 10:24
Też jestem za zasadmi ale nie wszystko jest tylko czarne lub białe warto o tym pamietać jak równiez o tym że zanim sie wyda sąd o kims należałoby wysłuchac dwóch stron bo ta druga moze mieć całkiem inne informacje
a ty już z tego ambitnego z robiłes męczennika prawie świętego a z kobiety najgorszą sukę
Na drugi raz sie zastanowisz tym bardziej że to troche grubymi nicmi szyte i poczytaj sobie raz jeszcze styl pisania owego ambitnego . Jemu na bank potrzebny psycholog ale w innej sprawie
pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~hej niezalogowany
8 marca 2011r. o 11:04
nigdy nie jest tak ,że tylko jedna strona ma rację ... u ambitnego razi mnie jego słownictwo i płaczliwość ,która nie ma nic wspólnego z wrażliwością. Raczej ta ich "miłość " była płytka i miałka...
Jeżeli założycie poważny temat o miłości,wrażliwości ale i o zdradzie chętnie się wypowiem, ten skończmy bo i On i Ona nie są tego warci....
6330
#Ambitny87 nieaktywny
8 marca 2011r. o 11:10
widze kobietki sie solidaryzują :)
wiecie co moze odrazu to ja zdradzilem..
kto mnie zna wie jaki jestem ze bylem dla niej dobry i w 100% wporzatku!!
Dla mnie "WIERNOŚC" to żecz Święta !!
i wierzcie mi nie warto jej bronic gdyż zato co mi zrobiła naprawde nie jest tego warta!!
:| Ja naprawde ją kochałem dbałem moze nie kupowalem drogich prezentów bo bogaty nie jestem ale wierzcie mi dałem jej bardzo dużo miłości i ciepła!!
I nie róbcie ze mnie łajdaka bo ja naprawde jestem wporzątku. I w życiu nie zdradziłem i nie zamierzam zdradzic!!
Gdyż wiem jak to boli.. wierzcie mi dziewczyny - wiem jaki to ból zostac zdradzony przez 2 inne dziewczyny...aż chciałoby sie rzec że mam pecha do was.. - i nie oczerniajcie mnie prosze bo sobie nato nie zasłurzyłem... Jak kiedyś któryś was tak samo potraktuje albo podobnie to bedziecie wiedziec co ja czułem i o czym mówilem.
6336
#ciekawy nieaktywny
8 marca 2011r. o 11:15
Na starą miłość najlepsza nowa :* :* :* :*
4362
#Phineas nieaktywny
8 marca 2011r. o 11:20
Ambitny87 napisał(a): widze kobietki sie solidaryzują :)
wiecie co moze odrazu to ja zdradzilem..
kto mnie zna wie jaki jestem ze bylem dla niej dobry i w 100% wporzatku!!
Dla mnie "WIERNOŚC" to żecz Święta !!
i wierzcie mi nie warto jej bronic gdyż zato co mi zrobiła naprawde nie jest tego warta!!
:| Ja naprawde ją kochałem dbałem moze nie kupowalem drogich prezentów bo bogaty nie jestem ale wierzcie mi dałem jej bardzo dużo miłości i ciepła!!
I nie róbcie ze mnie łajdaka bo ja naprawde jestem wporzątku. I w życiu nie zdradziłem i nie zamierzam zdradzic!!
Gdyż wiem jak to boli.. wierzcie mi dziewczyny - wiem jaki to ból zostac zdradzony przez 2 inne dziewczyny...aż chciałoby sie rzec że mam pecha do was.. - i nie oczerniajcie mnie prosze bo sobie nato nie zasłurzyłem... Jak kiedyś któryś was tak samo potraktuje albo podobnie to bedziecie wiedziec co ja czułem i o czym mówilem.

Zobaczysz, że wszystko się ułoży. Wyciągnij po prostu z tego doświadczenia pewną cenną naukę. Nie warto być altruistą. Trzeba kochać ludzi i im ufać, ale nie możesz przy tym być ofiarą i dawać sobą pomiatać.
Zobaczysz, że wszystko się ułoży. W pewnym sensie najgorsze masz już za sobą ;)
~hej niezalogowany
8 marca 2011r. o 11:33
:) jestem facetem i to z jajem...
A ty przeczytaj swoje posty,w pierwszym piszesz jak to nie możesz bez niej żyć ,straszysz samobójstwem ,wyliczasz swoja dobroć ...w pózniejszych piszesz jaka to z niej k... obciągara itp. no więc zastanów się .. kogo Ty niby kochasz ?
Drugą i ważniejszą sprawą jest dlaczego to kolejna dziewczyna Cię zdradza... albo nie potrafisz je zaspokoić (fizycznie ,materialnie)albo wybierasz osoby ,które inaczej podchodzą do tych spraw niż Ty ...a więc może raczej wizyta u seksuologa...
Przemyśl to sobie spokojnie i nie rób z siebie bałwana na forum a udaj się do specjalistów bo dalsze roztkliwianie się nad soba doprowadzi Cię tylko do choroby. Głowa do góry, pozdrawiam.
4362
#Phineas nieaktywny
8 marca 2011r. o 11:43
~hej napisał(a): :) jestem facetem i to z jajem...
A ty przeczytaj swoje posty,w pierwszym piszesz jak to nie możesz bez niej żyć ,straszysz samobójstwem ,wyliczasz swoja dobroć ...w pózniejszych piszesz jaka to z niej k... obciągara itp. no więc zastanów się .. kogo Ty niby kochasz ?
Drugą i ważniejszą sprawą jest dlaczego to kolejna dziewczyna Cię zdradza... albo nie potrafisz je zaspokoić (fizycznie ,materialnie)albo wybierasz osoby ,które inaczej podchodzą do tych spraw niż Ty ...a więc może raczej wizyta u seksuologa...
Przemyśl to sobie spokojnie i nie rób z siebie bałwana na forum a udaj się do specjalistów bo dalsze roztkliwianie się nad soba doprowadzi Cię tylko do choroby. Głowa do góry, pozdrawiam.

Odwal się od niego. Człowiek został zdradzony i miał potrzebę się podzielenia tym z kimś. Naturalny odruch normalnego człowieka. Przecież nie rzuca nazwiskami więc wszystko jest kontrolowane.
6330
#Ambitny87 nieaktywny
8 marca 2011r. o 11:47
~hej napisał(a): :) jestem facetem i to z jajem...

Przeczytaj pierw jeszcze raz swojego posta..
Bo chyba sam nie widzisz co napisałeś.
Poprostu zawsze byłem za dobry dla dziewczyn i one to wykorzystały. Proste logiczne ze kobiety w dzisiejszych czasach wolą imprezowiczów takich z twarda reka ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza