Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Weber Hydraulika - opinie

~ktosik niezalogowany
5 listopada 2011r. o 18:16
lak na ta prace to nie za ciekawe bez soboty to zarobisz 1800/2000 ale jak wyrobisz akord ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8901
#m20b25 nieaktywny
24 lutego 2013r. o 12:26
Witam,potrzebuje email do pani Danuty Wawrzkiewicz z kadr jak sie nie myle z Weber,dziekuje i czekam-PILNE.
~joe-black niezalogowany
24 lutego 2013r. o 16:47
Ja sam mam iść do nich na rozmowę ,zobaczymy co bedzie ??podobno to i tak najlepsza z wszystkich firm na strefie . Jeśli ktos interesuje sie technologia, inżynierią,maszynami sterowanymi numerycznie , mechaniką - to będzie dobry wybór .

Bo przecież wiadomo ze i z pracą i płacą w naszej okolicy jest kiepsko :!
'[email protected]'
~?? niezalogowany
25 lutego 2013r. o 11:35
~joe-black napisał(a): Ja sam mam iść do nich na rozmowę ,zobaczymy co bedzie ??podobno to i tak najlepsza z wszystkich firm na strefie . Jeśli ktos interesuje sie technologia, inżynierią,maszynami sterowanymi numerycznie , mechaniką - to będzie dobry wybór .

'[email protected]'

Skladales CV do zakladu czy wysylales na email?? jak email to na jaki?? bo ten email to jest bledny,kiedy masz rozmowe?? jak masz email do kadr Danuty Wawrzkiewicz to podaj mi,dzieki i czekam .
~wół który pracował w Weberze niezalogowany
25 lutego 2013r. o 11:43
Może i pracy nie ma w okolicy ale wszystko lepsze od Webera ,mają racje Ci którzy piszą że brygadziści to ludzie bez żadnego wykształcenia i nie znają się w ogóle na robocie -jedyny atut jaki mają to znajomość niemieckiego .A najgorszy z nich to brygadzista na spawalni -R.B(kto pracuje to wie o kogo chodzi ) .Jego za powinni juz dawno zwolnic razem z jego przydupasem .Współczuje chłopakom którzy z nimi pracują .
~... niezalogowany
25 lutego 2013r. o 19:46
~joe-black napisał(a): Ja sam mam iść do nich na rozmowę ,zobaczymy co bedzie ??podobno to i tak najlepsza z wszystkich firm na strefie . Jeśli ktos interesuje sie technologia, inżynierią,maszynami sterowanymi numerycznie , mechaniką - to będzie dobry wybór .

'[email protected]'

I jak tam byles na rozmowie?? jak wrazenia?? jakie warunki wyplata?? na jakie stanowisko?? opdisz.
~ss niezalogowany
25 lutego 2013r. o 21:22
napewno po rozmowie jest zadowolony został oczarowany gadką przez pana A.CZ, jaki to niezakład , jakie daje mozliwosci, jakie to zarobki (oczywiscie na akordzie), a tak to naprawde ten zakład potrzebuje wiecej beduinów zeby akord wyrabiały za marne grosze i oczywiscie solidnej kontroli np zewnątrz !! !! !! !!
~>>> niezalogowany
25 lutego 2013r. o 21:58
To jako monter na montazu tez jest akord?? jakie wynagrodzenie na czysto jako monter?? za dojazdy zwracaja paliwo wiec to na plus.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!