Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Weber Hydraulika - opinie

~dragon niezalogowany
6 marca 2013r. o 5:58
wy tam nie nrzekajcie, popracujcie gdzie indziej wtedy zobaczycie jak jest, u sąsiada koło was co jest lepiej, wy nie macie plusika i minusuika, ponad normy i wiele takich histori
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Suchy Zenek niezalogowany
6 marca 2013r. o 12:30
To ponad normę to znamy;] a co do plusika i minusika nie wiem co to oznacza w waszym zakładzie ,ale my mamy nagany;] także 2 nagany i wypad :> a nagane można dostać np. za rozlany olej koło stanowiska albo parę bubelków itp.;]
~Monter niezalogowany
7 marca 2013r. o 19:49
~Suchy Zenek napisał(a): To ponad normę to znamy;] a co do plusika i minusika nie wiem co to oznacza w waszym zakładzie ,ale my mamy nagany;] także 2 nagany i wypad :> a nagane można dostać np. za rozlany olej koło stanowiska albo parę bubelków itp.;]

Zenek nie wiem na jakim dziale pracujesz ale po formie wypowiedzi to Siłowniki/Cylindry (niepotrzebne skreślić :D)
Jestem pracownikiem firmy Weber i uprzedzam, że nie jestem żadnym przydupasem kierownika (a pewnie takim zostanę nazwany)
Obserwuję od jakiegoś czasu ten temat i uważam, że co niektórzy wypisują bzdury jak mało który.
Dajcie mi trochę czasu (może na weekend) a postaram się jak najbardziej obiektywnie (w oparciu o własne doświadczenia) napisać obecną sytuację w firmie Weber.
Tymczasem...
Pozdro
~RUCH PALIKOTA niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 20:59
CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ
~Cris niezalogowany
14 maja 2013r. o 19:58
Sorry, że nie na temat. Szukam dojazdu do strefy ekonomicznej w Wykrotach od poniedziałku 20 maja na drugą zmianę (od 14 do 22), dorzucam się do paliwa i podaję swój numer telefonu: 530-292-943. Jestem z Bolesławca.
~ niezalogowany
15 maja 2013r. o 9:41
Przejrzyj poniższy temat, to może coś znajdziesz :

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=43014&strona=1
~myślący niezalogowany
15 maja 2013r. o 18:41
Byłem na rozmowie i dziekuje za taka prace ! Akord, 3 zmiany , nocka ma zaczynać sie już w niedziele, brak możliwości rozwoju ...na szczęście są jeszcze inni pracodawcy gdzie jest jedna zmiana i liczy sie jakość nie ilość ;)
~ss niezalogowany
15 maja 2013r. o 22:14
pan myslacy naprawdę myśli a nie idzie za beznadzieją z weberem, całe szcescie ze se dałes siana z tą firmą, w uzedzie zapotrzebowanie jest do weber jak by tam było dobze to by te ogłoszenie nie było ludzie dają se spokój z tą firmą obiecanki cacanki Lucuś glancuś polaken czyścić bo audik będzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza