Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

4061
#llezka nieaktywny
11 sierpnia 2010r. o 11:01
byłam u kumpeli na weselnym przyjęciu ok 60os.
w restauracji Hanoi na IIArmi wojska Polskiegobyło super jedzonko różne i duzo miła tmosfera i tanio..polecam!!!
:)

llezka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~młoda niezalogowany
9 września 2010r. o 18:03
super jest w Europie w Kruszynie tylko troszke drogo ale naprawde polecam jak macie gruby portfel
~matt niezalogowany
9 września 2010r. o 18:19
w europie z krec ana obsługa!

Zastosowana autokorekta

~na niezalogowany
9 września 2010r. o 21:48
wiecie moze czy cena za wesele w piramidzie 120zl/os zawiera rowniez poprawiny?

chce zrobic wesele na 60os i zmiescic sie ze wszystkimi kosztami w 15tys. myslicie ze sie uda?
~grazka niezalogowany
10 września 2010r. o 8:11
Uda się. Polecam Olimpię 150 zł z poprawinami. Jedzenie pycha i dużo. Obsługa miła,ładny lokal, nie wymaga dodatkowej dekoracji. Zeby zmniejszyć koszty można wziąć zamiast orkiestry Dj. Polecam Artiego. Prowadził nasze wesele i wszystkim się podobało.
~polfik niezalogowany
10 września 2010r. o 9:24
Moja odpowiedź jest najlepsza !
Nie żeń się ( nie wychodź za mąż ) :D
~kasia niezalogowany
10 września 2010r. o 10:35
llezka napisał(a): byłam u kumpeli na weselnym przyjęciu ok 60os.
w restauracji Hanoi na IIArmi wojska Polskiegobyło super jedzonko różne i duzo miła tmosfera i tanio..polecam!!!
:)
a nie wiesz dokladnie w jakiej cenie wesele w hanoi?
~przed weselem niezalogowany
10 września 2010r. o 10:39
Telek napisał(a): W ostatnią sobotę miałem swoje wesele w SŁONECZNEJ było cudownie w 100% polecam ten lokal. Jedzenia dużo, za rozsądną cenę i doskonała obsługa.
................. a jaka cena od osoby?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza