hemi napisał(a):FRANCA napisał(a):~ napisał(a): Po raz kolejny nic ciekawego! :>
To proszę nam powiedzieć czego TY się spodziewiałeś :> Bo dla wiekszości podobało :) Jesteś jakiś INNY :>
oceniasz po fotkach czy byłeś na miejscu?? a jak byłes to mam pytanie,co było nie tak??
fakt faktem,jeśli chodzi o style to nie było zbyt wiele aut,tzn ...właśnie czego oczekiwałeś?? może jestes fanem aut typu siatka,progi,lotki,inne dyfuzory itp??
Zaskoczeniem dla mnie były Hondy,bardzo dużo ładnie zrobionych,zwykle tak na street,bez przesadnych bodykitów:) brawo:)
Drill hondka dla Ciebie pikna felga,a felga,może i u mnie róz zagości:)[img=1301255712_7a4fl66.jpg]
~XXX napisał(a): Najważniejsze, że nie było żadnych wypadków.
Drill napisał(a): Moze za rok cos boleslawiec by wykolowal. Przez rok znalesc sponsorow itp. Dogadac sie z wladzami rejonu i pokazac jak mozna zrobic to dobrze :P przez rok dalo by sie sklecic mi jakis omiar :P
~ napisał(a): Już oglądałem,jak zwykle nic ciekawego! :>
hemi napisał(a): janez co do tego mam bardzo mieszane uczucia,maska inna i felga o oryginalnym kształcie i w chromie..taki troszke kicz;)[img=1301256310_oever75.jpg]ktoś mi mówił że właściciel opowiadał że ta furka ma być cała oklejona na biało bo maska podobno jest oklejona własnie nie malowana i ma być on cały w takim kolorze