Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~zmotoryzowany niezalogowany
27 marca 2011r. o 22:24
luknijcie sobie na yt bo jest już trochę filmików wrzuconych ;) oczywiście hasło to krzywa :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 marca 2011r. o 22:29
Już oglądałem,jak zwykle nic ciekawego! :>
~EX 2.0 niezalogowany
hemi napisał(a):
FRANCA napisał(a):
~ napisał(a): Po raz kolejny nic ciekawego! :>

To proszę nam powiedzieć czego TY się spodziewiałeś :> Bo dla wiekszości podobało :) Jesteś jakiś INNY :>

oceniasz po fotkach czy byłeś na miejscu?? a jak byłes to mam pytanie,co było nie tak??
fakt faktem,jeśli chodzi o style to nie było zbyt wiele aut,tzn ...właśnie czego oczekiwałeś?? może jestes fanem aut typu siatka,progi,lotki,inne dyfuzory itp??

Zaskoczeniem dla mnie były Hondy,bardzo dużo ładnie zrobionych,zwykle tak na street,bez przesadnych bodykitów:) brawo:)

Drill hondka dla Ciebie pikna felga,a felga,może i u mnie róz zagości:)[img=1301255712_7a4fl66.jpg]

Mistrzowski zestaw;)
613
Drill
Moze za rok cos boleslawiec by wykolowal. Przez rok znalesc sponsorow itp. Dogadac sie z wladzami rejonu i pokazac jak mozna zrobic to dobrze :P przez rok dalo by sie sklecic mi jakis omiar :P

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
3145
#hemi nieaktywny
27 marca 2011r. o 22:32
~XXX napisał(a): Najważniejsze, że nie było żadnych wypadków.

co i mnie zdziwiło,bardzo pozytywnie:)raz gość Omegą B zacząłświrować i na grubość kurzy minął się z Roverem,dostał zj..y od organizatora,od ludzi a na koniec jego laska wk..na je..ła drzwiami i poszła:D przekozaczył!!

Dopisane 27.03.2011r. o godz. 22:32:

Drill napisał(a): Moze za rok cos boleslawiec by wykolowal. Przez rok znalesc sponsorow itp. Dogadac sie z wladzami rejonu i pokazac jak mozna zrobic to dobrze :P przez rok dalo by sie sklecic mi jakis omiar :P

jak będzie osoba która zechce to zrobić to sam mogę pomóc:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~DAWCA orgazmów niezalogowany
27 marca 2011r. o 22:33
~ napisał(a): Już oglądałem,jak zwykle nic ciekawego! :>

Jak całe życie jeździsz rowerem to rzeczywiście żal może dupę ścisnąć, że ktoś sobie śmiga :P
613
Drill
27 marca 2011r. o 22:34

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
2083
#widmo91 nieaktywny
27 marca 2011r. o 22:39
hemi napisał(a): janez co do tego mam bardzo mieszane uczucia,maska inna i felga o oryginalnym kształcie i w chromie..taki troszke kicz;)[img=1301256310_oever75.jpg]
ktoś mi mówił że właściciel opowiadał że ta furka ma być cała oklejona na biało bo maska podobno jest oklejona własnie nie malowana i ma być on cały w takim kolorze

Czujesz chlod tego szronu? To logika betonu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza