Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

3145
#hemi nieaktywny
27 marca 2011r. o 22:39
~DAWCA orgazmów napisał(a):
~ napisał(a): Już oglądałem,jak zwykle nic ciekawego! :>

Jak całe życie jeździsz rowerem to rzeczywiście żal może dupę ścisnąć, że ktoś sobie śmiga :P

a czym ty jeździsz?? może trzeba byo wpaść aby było coś ciekawego??Były RS,były M,Lancery Evo,Mustang o mocy prawie 600KM,było dużo aut po tuningu optycznym...co masz ,że stwierdzasz ,że nic ciekawego??
No napisz tu mądralo!!!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
613
Drill
27 marca 2011r. o 22:41
odwalic sie od Roverow :D ja tym jezdze cale zycie :D

Dopisane 27.03.2011r. o godz. 22:41:

taki roverek 827 z 2.7l hondy :P mniam

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
3145
#hemi nieaktywny
27 marca 2011r. o 22:44
zwykły CRX;)[img=1301258692_dj0zem0.jpg]

~k1p niezalogowany
27 marca 2011r. o 22:47
Jechałam dzisiaj po południu w kierunku Legnicy i zauważyłam kilka ciekawych aut, które zmierzały ku lotnisku. Impreza musiała być niezła.
Może w przyszłym roku i mnie się uda pokazać coś ciekawego, chociaż w mojej kategorii konkurencja raczej byłaby słaba.
Auto raczej robiłoby za lokalną atrakcję :-)
3145
#hemi nieaktywny
27 marca 2011r. o 22:50
ten amerykancky staroć??:P duuuża atrakcja ,ale moc swoją ma więc nie panikuj,z kimś bys wygrała:)

~k1p niezalogowany
27 marca 2011r. o 22:57
Z 1,9 tdi na pewno ;)
Chociaż kusi mnie, aby się zmierzyć z jakims współczesnym europejczykiem. Bo masa (1600kg) i gabaryty (5,1 m długości) są słuszne, moc nieduża, bo tylko 135 KM, ale 350 Nm przy 1600 obr/min. musi dać radę niejednemu.
Oj, niech ja wyjadę na ulicę... :>
Będzie zwycięstwo, albo porażka.
1428
Seifer
27 marca 2011r. o 23:00
https://picasaweb.google.com/weselak/RozpoczecieSezonuKrzywa2011?authkey=Gv1sRgCPXf9Jji2qmCSA&feat=directlink

link do fotek ze zlotu ;)

pozdro

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
3145
#hemi nieaktywny
27 marca 2011r. o 23:00
zwycięstwo:):)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza