Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~wojak niezalogowany
7 lipca 2011r. o 16:02
~a ja napisał(a): a ja mam BMW A8, 4.5 litra, LPG i wszystkich was łykam jak chcę, bes problemu,. jak stado baranuw
http://gielda.onet.pl/static,forum.html?discId=0&threadId=65345462&discPage=1&AppID=324 ktoś sobie jaja robi ,a wy jak zwykle podnieta na maxa :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 lipca 2011r. o 17:47
~Matejo napisał(a): może w koncu cos zorganizowac jakiś zlocik co Wy na to?

Popros kolegow z pseudo klubiku STB zeby zrobili zlot :D Chyba ze juz taki temat obgadujecie i szukacie jeleni zeby wam pomogli w organizacji?? :)
~qwer niezalogowany
7 lipca 2011r. o 19:03
Ja też wpadne zobacze co bedzie się działo niedziela o 13 jestesmy umówieni :D
7086
#pauline nieaktywny
7 lipca 2011r. o 23:23
może ja też się przejadę jeśli czas na to pozwoli w niedziele :-)

może znajdziemy siebie znów....
1877
#Gwynbleidd nieaktywny
7 lipca 2011r. o 23:28
na gotowe to każdy frajer chciał by przyjechać,postać,potrzymać ręce w kieszeniach co by mu mały paznokcie po obgryzał.Weźcie sie lepiej za robotę,Guardian wzywa lamusy :D :D :D
3145
#hemi nieaktywny
8 lipca 2011r. o 9:30
~a ja napisał(a): a ja mam BMW A8, 4.5 litra, LPG i wszystkich was łykam jak chcę, bes problemu,. jak stado baranuw

wiadomo lać wodę każdy potrafi:):) na dzien dobry pokaż mi Audi A8 z takim silnikiem:D no chyba że masz SWAPa z silnikiem BMW V8 4.4.l ale sensu takiego szczepa bym nie widział:P

Dopisane 08.07.2011r. o godz. 09:30:

~Matejo napisał(a): może w koncu cos zorganizowac jakiś zlocik co Wy na to?

W stowarzyszeniu SPI (Muzyczne Otwarcie Wakacji to sprawka nasza i przyjaciół) są fanatycy motoryzacji m.im MX ,Igi i ja i mamy w plaie zrobić jakąś imprezkę typowo motoryzacyjną,może lotnisko,może gdzieś idziej ,w pełni legala aby mozna było z kultyrka pogrillować,i wydziczeć motoryzacyjnie:) Może jakieś 1/4 mili,albo jakaś sprawnościówka (vel.KJS).
Jeśli będziemy mieli pomysła i ewentualny obiekt to realizacji to wtedy zaprosimy wszekich chętnych do pomocy:):)

Chyba,że każdy chce aby coś zrobic,ale najlepiej aby KTOŚ to zrobił :> :>

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~L.V. niezalogowany
8 lipca 2011r. o 9:46
~wojak napisał(a):
http://gielda.onet.pl/static,forum.html?discId=0&threadId=65345462&discPage=1&AppID=324 ktoś sobie jaja robi ,a wy jak zwykle podnieta na maxa :/

Baranów pisze się przez Ó ,pasjonacie BMW z LPG :> :D
7171
#grzeniu nieaktywny
8 lipca 2011r. o 12:40
Niedziela godz 13.00 -(oby pogoda dopisała)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza