Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~ niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 14:33
[img=1333283597_g0bsx5t.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rogal niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 14:43
widzę że tłusto było :) mam nadzieje że nikomu się nic nie stało
8646
#SzefWszystkichSzefow nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 15:15
I na Tym się pewnie nie skończy. Byłem i jest jeden wielki chaos. Ludzie jak święte krowy, nawet autem się nie da przejechać, jedni świrują, inny jadą jak idioci. Masakra. Ciekawe co będzie jak się ponapijają, bo już dużo tam darło się. A propo wypadku Hondy z Audi to wina Hondy była, bo Audi się ścigało na 1/4 mili z innym autem, a ścigacz się pomiędzy nich wepchał.
7626
#LukaBC nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 17:46
No wypadek był gruby. Całość- porażka. Wielki chaos, żadnej organizacji. Nic dziwnego, że doszło do wypadku. Zastanawia mnie tylko czemu policja nie zamknęła spędu po takim dzwonie. Oni sobie spisują protokół a zaraz obok palą gumy. Niedaleko 1/4 mili. Burdel, chaos i tyle. [img=1333294938_2w2lo4j.jpg]

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 17:43:

Ale parę ciekawych autek dało się znaleźć[img=1333295009_cykth41.jpg]

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 17:44:

[img=1333295060_ghksryu.jpg]

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 17:45:

[img=1333295117_ohv1rfe.jpg]

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 17:46:

[img=1333295182_23ig85q.jpg]

http://www.youtube.com/user/TheLukaBc/videos
3145
#hemi nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 17:47
hemi napisał(a):
arti29 napisał(a): Hemi tylko opony nie zgób :P , jak nic sie nie zmieni to też wpadnę .

jadę w celach "aparatowych" a nie dziczenia-tam ludzie tylko czekają ,aż ktos w coś przyp...li!!!!!!

4 dni temu napisałem,że tylko ludzie czekają aż ktos w cos przyp...!!I co??

I było to czego sie można było spodziewać tj.każdy w każdym kierunku i w ogóle wolna amerykanka:(
Szczęście chłopaków z motocykla ,bo mieli kaski i kombinezony,to im trochę tyłek uratowało.

Niestety gości co szaleli bez kasku było więcej,szczególną "intelygencją" popisywał sie jeden gość,bodajże na starszej CBR co uczył się wrzucać na koło,ale w razie jakiegoś przedobrzenia to nic nie chroniło jego łba,w sumie pewnie nie ma tam nic cennego..

Ogólnie na plus pogoda,frekwencja i w ogóle,a na minus?
Totalna samowola,każdy jeżdził jak chciał,gdzie chciał i w ogóle.

A największym zaskoczeniem jest to,że policja nie zamknęła imprezy po tak powaznym wypadku!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7626
#LukaBC nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 17:50
[img=1333295263_pvpw34c.jpg]

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 17:48:

[img=1333295306_0lc8civ.jpg]

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 17:50:

[img=1333295439_fafbzs8.jpg]

http://www.youtube.com/user/TheLukaBc/videos
~DreaMoto niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 18:14
Jeżeli chodzi o wypadek Audicy i Hondy to wina zdecydowanie leży po stronie Audi. Kierowca motocyklu pojechał daleko po ścigającym się Audi. Gdy Honda zbliżała się ku końcowi zwalniając Audi zakręciło w lewą stronę i motocykl hamował, zarzucał dupą byle by nie wjechać ale jak widać wyżej na zdjęciu nie zdążył. Buractwo w chabecie się szerzy- da się to zauważyć. Chłopak (chyba pasażer) przeleciał prze audi do góry po czym spadł. Z kierowca nie wiem co się działo. Ale jedne wielki huk. Dobrze ze byli na końcu ludzie to im pomogli. Myślę, ze policja wymierzy kare kierowcy Audi.
A jeżeli chodzi o podsumowanie całego zlotu to tak- myślę że zabrakło organizatora, ludzie jak święte krowy, samochodzy nie lepiej- po tym wypadku to już robili co chcieli. Jeździli do przodu do tyło, na boki po przekątnej jak się tylko da. Jednak to nie zmienia faktu że było całkiem przyjemnie

Motocykliści- trzymajcie się :)
trzymam Kciuki za wasze zdrowie :)
DreaMoto
~ niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 18:33
~DreaMoto napisał(a): Myślę, ze policja wymierzy kare kierowcy Audi.

To zależy jaki to typ drogi. Prezydent jeździł śmieciarą po rynku i nic mu nie mogli zrobić a tu jeździli po pasie startowym, więc mandatu też może nie być.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza