~~Szaroniebieski Łubin napisał(a): Sprzedam VW Polo 1,0 96cena wygląd przebieg itd i kontakt podaj bo ja mam słonia z małym prebiegiem do sprzedania ale jeszcze jest w afryce bo nie wiem czy będzie chętn y to niech polata jeszcze po sawanniwe.
mydwie napisał(a): Sprzedam narożnik w dobrym stanie, normalne ślady użytkowania. Cena 150zł Kontakt pod nr tel. 782698444Dopisane 30.08.2018r. o godz. 19:52:mydwie napisał(a): Sprzedam narożnik w dobrym stanie, normalne ślady użytkowania. Cena 150zł Kontakt pod nr tel. 782698444
klucznick napisał(a):~~Szaroniebieski Łubin napisał(a): Sprzedam VW Polo 1,0 96cena wygląd przebieg itd i kontakt podaj bo ja mam słonia z małym prebiegiem do sprzedania ale jeszcze jest w afryce bo nie wiem czy będzie chętn y to niech polata jeszcze po sawanniwe.
~~Złocista Niezapominajka napisał(a): JA SIE WYPOWIEM W TEMACIE KOLEJNOSCI WYSWIETLANIA REKLAM. JAK SIEDZI TAM KTOS KTO NIE KUMA ZE TRZA NA GORZE UMIIESZCZAC REKLAMY NAJNOWSZE A DO TYŁU PUBLIKACJI STARSZE TO NIECH IDZIE NA ZASILEK DLA BEZROBOTNYCH. TAKA SYTUACJA Z TYM UMIESZCZANIEM REKLAM TRWA OD KILKU MIESIECY NIEKUMATY REKLAMOPREZENTERZE.TRZA !!! to sobie KUPIC SLOWNIK JEZYKA POLSKIEGO a pozniej sie wypowiadac
klucznick napisał(a): oddam konia w szbkie usta wiadomośc ne e maila tylko kobiety.