Adam Asnyk w wykonaniu Jacka mrrr, jak mawia pEwna przemiła Bolecnautka :*:D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Dr Hack... bardzo ostry, ale ja i jeszcze jeden forumowy Kolega lubimy go słuchać :D:D
I jeszcze moje najulubieńsze Eli...
:)
Dopisane 30.11.2013r. o godz. 10:28:
E napisał(a): Adam Asnyk w wykonaniu Jacka mrrr, jak mawia pEwna przemiła Bolecnautka :*:D
... odezwała się równie PrzEmiła :*:P
annaG
święta od garnków
jest mi pod górę. właściwie to bezcelowa wspinaczka.
jedno jest pewne - świętą nie zostanę. osobiście lepię garnki,
i tłukę je na głowach uśmięchniętych przechodniów,
to dobry sposób na przegonienie łowców koszerności .
(mieszałam mięso z mlekiem - więcej grzechów nie chcę pamiętać).
bez skrzydeł nie dolecę do nieba. a drogi prowadzą tylko do Rzymu.
:P :P
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
"Reczywiście tak jak Księżyc, ludzie znają mnie tylko z jednej, jesiennej strony" :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.