~kajtek napisał(a): Każdy ma swój wariant "o sole mio" ;)
Superancki Twój wariant!
:)
~kajtek napisał(a): Zapewne chodzi skornowi o wypowiedź użytkownika "Piotr Żak" :)
To wiem, tylko nie wiem, o co kaman Panu Piotrowi Ż.?
Jeśli lubi utwory Marcusa, to spodziewać się może innych w podobnym stylu, ale późniejszą porą ;)
Pozostaje odpowiedzieć uśmiechem na uśmiech.
Panie Piotrze: :)
~kajtek napisał(a): Coś dla pistolecika, na późną kolację ;)
Jakem żarłok, pochłonęłam już na obiad ;)
Dziękuję :)
Lubię ten utwór i teledysk. Przyznam jednak, że sfinksy nie są moją ulubioną rasą.
Wolę rasowe dachowce :)
Myśka śliczna i serek sprytnie upolowała ;)
:)
Miłego!
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Heh, chyba był to wyborczy uśmiech, a niech tam!
I tak… :P
Utwór poniżej dedykuję Iluzji, której już długo tutaj nie ma :(
Wierzę jednak, że czasami słucha muzyki i zagląda na forum.
Iluzjo, brakuje mi Ciebie i Twojej muzyki :* i mam nadzieję, że już nie jesteś w „odległym od wszelkich doznań miejscu” :)
Dobranoc :)
Dopisane 15.10.2014r. o godz. 06:28:
I...
Dzień dobry :)
Wspaniałego!
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.