Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Remont Łazienki.

~~Krzyż Żelazny dla Tuska niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 10:56
No to mam już numer i adres Faryzeusza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Popielaty Bratek niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 11:18
powiem wam tak...
skończy się to ...
a dla ciebie niby anonimku skończy się to boleśnie....
za chwilę zapewne to zniknie bo Kazimierz ''nic o tym nie wiedział'' ale teraz już wie...
tyle że byłem tu wcześniej niż on i tak jak kiedyś pojechałem z Pzd tak pojadę i z tobą ...

masz to jak w banku...
przegiąłeś pałeczkę...
~~Gołębi Śnieżnik niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 11:50
No to Janusz. Teraz mogą nastąpić dziwne telefony o dziwnych porach i bardzo dziwnych numerach . By spało się lepiej Januszowi.
~~Dzięki koledze z numer Pa niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 12:02
Numer kto chciał to już zapisał . Kazimierz już nic ci nie pomoże. Jak to mówią. POzamiatane.
~~ niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 12:46
A kto pomoże Kazimierzowi?
~~ niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 13:01
~~Popielaty Bratek napisał(a): powiem wam tak...
skończy się to ...
a dla ciebie niby anonimku skończy się to boleśnie....
za chwilę zapewne to zniknie bo Kazimierz ''nic o tym nie wiedział'' ale teraz już wie...
tyle że byłem tu wcześniej niż on i tak jak kiedyś pojechałem z Pzd tak pojadę i z tobą ...

masz to jak w banku...
przegiąłeś pałeczkę...

Straszyć to ty możesz wróble na poddaszu.
~~ niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 13:26
A skąd wiesz że z poddasza pisze? Mylę że tego już nie wyjaśnisz. Jeśli jest napisane że ktoś coś ma jak w banku to nie można tego odbierać jako tylko straszenia.
~~DM 32 niezalogowany
24 sierpnia 2024r. o 13:30
Janusz ty żyjesz . Biedak OSRA...Y. PO. samą szyję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza