Mgosia napisał(a): To się później nie zdziw, jak Cie kantem puści i dalej będziesz siedział przed telewizorem, ale głodny i w brudnych gaciach :]Mgosia,Ty to jesteś wzorowa żona,więc napisz:co powinna żona,co powinien mąż,żeby była póżniej ochota razem gdzieś.Bo ja nie wiem i póki co,sam robię wszystko,żelazko,gary,pranie i o dom dbanie,czy jestem naiwny i stary?A może nie wszystkie znają ten porządek,że do serca mężczyzny trafia się przez łóżko i przez żołądek??? ;)
~opal napisał(a): Ja swoją żoną ostatnio zabrałem do Szczecina. Zamarzyła sobie SPA, więc wygooglałem, trafiłem na Hotel Dana i pojechaliśmy i powiem szczerze, że takie wyjazdy są naprawdę fajne jeżeli wybierze się dobre miejsce. Żona szcześliwa, bo SPA, ja szczęśliwy, bo dobre jedzenie. A wieczorami chodziliśmy na spacery, jakieś kino, winko...
~CasaNova ;) napisał(a): Co tak wszyscy w tym Bolcu sie rozwodzą? prawie kazdy kolega po rozwodzie albo w trakcie!!!!Widać tak się baby wyemancypowały,albo za duże prawa dostały,a może chłopy zniewieściały i te "bestie" to wykorzystały i chętnie by ich do babskich robót zagnały.