Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~KRETKA niezalogowany
12 września 2012r. o 15:24
bułgaria w bolesławcu??????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 października 2012r. o 22:15
Szprotawa RULES !
~gizmo niezalogowany
21 października 2012r. o 18:52
a jadzia na no nieeemożliwe??????
~spawacz niezalogowany
21 października 2012r. o 19:09
byłem tam na rozmowie i próbkach ostatnio.szkoda ze nie wiedziałem o tym forum wczesniej bo bym wcale tam nie przychodził. z tego co ludzie pisza to bardzo ciekawa firma.
~ niezalogowany
21 października 2012r. o 20:00
wy miejscowi macie popierniczać -wam placą za robotę a nam za to ze jesteśmy i dojeżdżamy i tak ma być. mamy plecy . Szprotawa górą :D
~ niezalogowany
21 października 2012r. o 21:37
nie ma co wylewać łezków ;( atmosfera sticto rodzinna ma być przeciez a piersiaty i tak wami zakreci za pomocą cudnego teraz
~hahaha niezalogowany
23 października 2012r. o 18:54
~ napisał(a): wy miejscowi macie popierniczać -wam placą za robotę a nam za to ze jesteśmy i dojeżdżamy i tak ma być. mamy plecy . Szprotawa górą :D

Zdajesz sobie sprawę z tego,że ta wypowiedzią prawdopodobnie wbiłeś nóż w"swoje plecy"?Nie kryjesz sie z tym,że jesteście nieroby więc być może trzeba będzie to zmienić a nikt się za was nie będzie nadstawiał.
Chętnych do uczciwej roboty jest mnogo. :]
Chłopaki podziękujcie koledze. :D
~hahaha niezalogowany
23 października 2012r. o 19:15
~spawacz napisał(a): byłem tam na rozmowie i próbkach ostatnio.szkoda ze nie wiedziałem o tym forum wczesniej bo bym wcale tam nie przychodził. z tego co ludzie pisza to bardzo ciekawa firma.

Firma poważna i w porządku tylko co niektórzy chcą usilnie zrobić z niej cyrk jak to ktoś powiedział"bo mają plecy".Pajacowanie nie będzie trwać wiecznie.Nie bój nic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Metrohouse zaprasza