Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~mati niezalogowany
26 października 2012r. o 9:38
Odpierdzielcie się od cudnego. To nasz człowiek z naszego osiedla. Szprotawa durex !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mati niezalogowany
26 października 2012r. o 9:39
Odpierdzielcie się od cudnego. To nasz człowiek z naszego osiedla. Szprotawa durex !
~Bolesławiec niezalogowany
3 lutego 2013r. o 17:40
Witam. byłem ostatnio pod zakładem i rozmawiałem ze strużem podobno nie ma pracy i nie wiadomo kiedy będzie. Wszystkie prace przeniesiono do Żar i jest plotka o sprzedaży zakładu.

proszę o sprostowanie jeśli ktoś wie coś więcej.
~ niezalogowany
3 lutego 2013r. o 17:48
kiedy byłeś?
~hahaha niezalogowany
3 lutego 2013r. o 19:32
~Bolesławiec napisał(a): Witam. byłem ostatnio pod zakładem i rozmawiałem ze strużem podobno nie ma pracy i nie wiadomo kiedy będzie. Wszystkie prace przeniesiono do Żar i jest plotka o sprzedaży zakładu.

proszę o sprostowanie jeśli ktoś wie coś więcej.

Stróż to się niech lepiej zajmie swoją robotą niż rozsiewaniem plot
~bolesławiec niezalogowany
3 lutego 2013r. o 19:47
to moze niech ktoś powie jak wie lepiej jak jest naprawde...
~heh niezalogowany
3 lutego 2013r. o 21:03
To że stróż chwilowo mało się rusza do bramy to nie znaczy że ktoś ma zamykać zakład lub go sprzedawać.Nie jestem upoważniony do podawania szczegółów ale spokojnie możecie składać podania.
~SzYdErCa niezalogowany
4 lutego 2013r. o 13:22
tak to prawda. składajcie podania. preferowani fachowcy w wieku do 30lat bez nałogów o jakimkolwiek doświadczeniu, godni zapier... w zakładzie za 1700 netto na początek przez jakieś 1.5-2 lat zanim zrobią wszystkie kursy zakładowe, praca w systemie 3 zmianowym niebawem. preferowani mieszkańcy Szprotawy i okolic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza