Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~z dzienniczka ucznia niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 9:54
Pouczenie
Dla was to Pan J.
Jadzia to zmiękczenie dla kumpli nie dla kundli.
Mama wam nie mówiła nie używajcie słów których znaczenia nie pojmujecie fizyczne SIEROTY? :]
Uwaga
Zadawanie zagadek poniżej poziomu morza.

Podpis matki lub opiekuna :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nie boje się wafli ( ARTUR) niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 20:51
a ja słyszałem że całe zamieszanie w zakładzie robi ekipa , 5 fujara a wartych !!!!! .Czekam o 14 jak macie jaja możecie mi to powiedzieć prosto w twarz >!!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

~Cudny. niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 22:23
...i tak się robi z kozaków kapcie.[img=1365711788_2afeb9v.jpg]
~Alpejka niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 22:59
Cudny to jakaś ksywa czy nazwisko?
~Cudny. niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 23:08
Nie wiem ale pytaj.
~Młody niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 10:34
~cycatka niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 7:37
hahahhaha rudy kreci sruby:D:D::D:D ja się postawie rudemu w drzwiach !
~najemnik niezalogowany
4 maja 2013r. o 21:47
pracowalem w firmie smulders i grubo zastanawiam sie czy nie podac firmy o mobbing bo bylem juz u psychologa do takiego stanu doprowadzil mnie kierownik zakladu pan M a nasza firma ktora nas zatrudnila i nasz prezes pan D żeruje na pracownikach a kierownik spomaszu tylko mu podklepuje i czeka na prezenty od firmy S
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza