Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~utajniony obserwator… . niezalogowany
6 września 2015r. o 21:56
Panowie, dajcie troszkę luzu !!! Trochę wiosen już mam za sobą i wpisy tego typu… . hhhhmmm… . bez komentarza, wiem, że nie jest najlepiej, ale… Po co ta spina? Wątpie ,żeby autorem wcześniejszego wpisu był jeden z kontroli jakości .… mam swój typ, ale nie będę się tym dzielił…
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Darek18888 niezalogowany
26 listopada 2015r. o 19:42
miałem możliwość popracowania w tym zakładzie jako spawacz 135 , proste pachwiny.
praca polegała na spawaniu , już spawanych punktowo konstrukcji , zero objaśnień , żadnych wstępnych rysunków technicznych, no wogle pokazali gdzie pospawac i gadanie że jest dużo roboty.
praca była na umowie o dzieło , stawka godzinowa 20 zł/h ,spawy z góry na dół
dostajesz narzędzia maska , masa, przecinak ,norzyce do drutu, części od pistoletu, co najśmieszniejsze zabrakło szlifierek i ze znajomym mieliśmy 1 na dwóch.Albo latasz po hali i jak ktoś porzyczy to poszlifujesz .
Koniec końców po 4 dniach zostałem zwolniony z niewiadomego powodu , w agencji IPF powiedziano mi że niedostateczna praca w grupie , tak im przekazano.
Gdy poszperałem w necie , to znalazłem pare opini o tej firmie i zgodze się z tym że wymagają niewiadomo co a z pieniędzmi bywa średnio.
Gdy chcesz pracować to nawet nadgodzin ci nie dadzą bo jak żeśmy wyrobili dniówke na pierwszej zmianie to po co nadgodziny jak tylko załadunek został.no żenada

Piszę to tylko dla informacji :)
Jeśli ktoś tam jeszcze pracował Proszę o opinie :)
10630
#CNC nieaktywny
26 listopada 2015r. o 20:25
Tak, kierownik jakiś taki gejowaty , kto wie może i on jest ciepły :) rozmawiałem z nim parę razy i ten jego sztuczny uśmiech i słodkie pierdo..... :) na szczęście to już przeszłość

Dopisane 26.11.2015r. o godz. 20:25:

umowa o dzieło to totalne dno !! !! płacą składki w wysokości 64zł na emeryturę :D 0 chorobowego,0 urlopu , 0 dodatków !! !!
~gros_duzy niezalogowany
27 listopada 2015r. o 0:55
witam ja coś powiem o tej firmie ,miałem tam nieszczęście pracować. Podejście jest takie każdy spawacz przyjęty trzeba udowodnić że nic nie umie i go zwolnić co ciekawsze kierownikiem produkcji był za mnie osoba z wykształceniem jako nauczyciel języka polskiego jakiś pociotek kogoś wyżej postawionego arogancki naczytał się książek o spawaniu i według tego oceniał spawacza któremu po spawaniu i czyszczeniu co jest oczywiste kazał prostować , wiercić i gradować otwory i był taryfikator każdy spawacz był punktowany w sumie .NIE POLECAM :angry:
~polskie murzyny niezalogowany
27 listopada 2015r. o 11:51
jak w fabryce macie umowe o dzieło ?
Fabryka zamknięta i chroniona to jakie dzieło czy zlecenie wykonują pracownicy ?
Powinniscie mieć umowy o prace .
~soldador12 niezalogowany
27 listopada 2015r. o 13:38
MÓWISZ MOŻE O mateuszku.m ???
~ElPolako niezalogowany
27 listopada 2015r. o 14:11
W ramach sprostowania chodzi Ci o Smulders Groep w Bolesławcu a nie o Spomasz który jest w Żarach. Powiedz mi przy jakim zleceniu robiłeś że były same pachwiny i spawało się je z góry na dół?
To co piszecie na temat kierownika Mateuszka to jest prawda jest taki "zgejowaciały" i uważa się z nie wiadomo kogo a tak naprawdę to pustak i cham! My w Żarach mówimy na niego MIĘKKA RĄCZKA.
Pozdrawiam
~mr rennen niezalogowany
27 listopada 2015r. o 16:29
polska to taka kolonia państwa made in holand
robią na umowy o dzieło polegające na spawaniu z góry do dołu
qwa to może w holandi rzeki płyną z dolin w góry
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza