~ napisał(a):TOjsienka napisał(a):~specjalista napisał(a): W Smulders Bolesławiec zmiany od nowego roku zachęcam składać tam swoje cv. Jezeli ktoś potrafi spawać przetopy BW i posiada odpowiednie papierki i UMIEJETNOŚCI !!! ALBO RURE H L 045
Prawdę ktoś gada więc nie pierdzieć przed kompem tylko składać podania.W tej firmie kurs goni kolejny kurs a jak nie kurs to odnowienia.I tak w kółko Macieju.Ale taż prawda jest taka,jak tu ktoś napisał że podstawowy kurs nie czyni z ciebie jeszcze spawacza.Tam żeby zarabiać konkretne pieniążki i w ogóle zeby przyjęli trzeba naprawdę duuuuużo umieć w dziedzinie spawalnictwa bo nie spawają tam jakiś biednych płotków tylko porządne konstrucje stalowe pod hale itp.
A jeśli chodzi o wynagrodzenia to oprócz ładnej pensyjki maja wszystko;paczki,talony,trzynastki,wczasy pod gruszą o imprezach i innych duperelach nie wspominając i to wszystko ładnie wyodrębnione na papierkach wiec jak zakładu wcześniej nic nie sięgnie to w przyszłości
gratis jeszcze ładna emeryturka ich czeka.Ale jak już mówiłam trzeba coś umieć. :| Dopisane 01.01.2012r. o godz. 21:40:~kolega napisał(a): JA tam mam kolegę który zarabia 3 tys. na rękę bez nadgodzin, co wy na to?? Mówił, że są tacy co zarabiają więcej.
Bo tak jest.
Das ist alles der Blödsinn , außer wenn gut leckst du der Arsch.
~ napisał(a): der Freund arbeitete dort
~spawaczyna napisał(a):
Tojsienka skad masz takie dokładne infotmacje na tema pracy w tej firmie?
~ napisał(a): przyjąłem się w tamtym roku i jeszcze mam najniższą krajową. można tam zarobić ale jak się już pracuje z 10 lat. jak bede słyszał o przyjęciach dam wam znać. ;)
~:pp napisał(a):
MI SIĘ TAM NIE CHCE WIERZYĆ W TE 3 TYŚ MIESIECZNIE. CHYBA BRUTTO
~ napisał(a): przyjąłem się w tamtym roku i jeszcze mam najniższą krajową. można tam zarobić ale jak się już pracuje z 10 lat. jak bede słyszał o przyjęciach dam wam znać. ;)