Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

4261
#akmed666 nieaktywny
14 marca 2012r. o 14:13
Za moich czasów to była walka o wodę z kierownictwem a nie między pracownikami o to kto lepiej kogo pojedzie albo znajdzie ortografa. Polfa schodzi na psy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 marca 2012r. o 14:57
~liniae3 napisał(a): ale wy tempi jesteście .. żenada że musze z takimi ludźmi pracować ..

Ty E-3 zważaj na to co mowisz , ja wiem że nie wszyscy grzeszą inteligencją , lecz nie wszyscy są do bani . A pisząc w taki sposób wlaśnie pokazujesz że u ciebie też brakuje tego i owego .
~plaskie niezalogowany
14 marca 2012r. o 15:15
przecie o to chodzi aby poroznic zaloge, zeby zarli sie miedzy soba, i donosili na siebie, na jednej zmianie tak juz jest, jak motłoch sie kokluci wtedy bedzie sie szefostwo cieszylo a tak juz jest, i beda nas dymac tak juz do konca. wyjazdy na szkolenia po co one sa. ? kazdy wie, . wiec powodzenia dumowe uszka , fajnych mielismy kolegow.
~~666 niezalogowany
14 marca 2012r. o 15:25
Przejrzałem to forum i nie zauważyłem jakoś głosów ludzi z tworzyw.Albo mają tak dobrze,albo ich zastraszają,albo rozwiązują problemy we własnym sosie,nie kalając własnego gniazda na forum.
~ niezalogowany
14 marca 2012r. o 16:06
~~666 napisał(a): ....ludzi z tworzyw....rozwiązują problemy we własnym sosie,nie kalając własnego gniazda na forum.

Ot i cała odpowiedź :)
~płaskie niezalogowany
15 marca 2012r. o 6:47
~plaskie napisał(a): przecie o to chodzi aby poroznic zaloge, zeby zarli sie miedzy soba, i donosili na siebie, na jednej zmianie tak juz jest, jak motłoch sie kokluci wtedy bedzie sie szefostwo cieszylo a tak juz jest, i beda nas dymac tak juz do konca. wyjazdy na szkolenia po co one sa. ? kazdy wie, . wiec powodzenia dumowe uszka , fajnych mielismy kolegow.

Zgadzam się z tobą w stu procentach , a to że ludzie donoszą na siebie nawzajem to robota naszych przełożonych bo ludzie dali się zmanipulować i robią to przez własną głupotę. Bo taki jeden z drugim delikwentem pewnie pomyślał sobie że jak doniesie to będzie miał lepiej. A szefostwo się cieszy , a z ludźmi żyje się coraz gorzej już prawie nie ma z kim pogadać ot tak normalnie bo musisz się kontrolować bo nie masz pewności czy aby przypadkiem cię nie podpier..oli. Pozdrawiam szklaną .
~szklana niezalogowany
15 marca 2012r. o 14:41
~~666 napisał(a): Przejrzałem to forum i nie zauważyłem jakoś głosów ludzi z tworzyw.Albo mają tak dobrze,albo ich zastraszają,albo rozwiązują problemy we własnym sosie,nie kalając własnego gniazda na forum.

Tu nie cchodzi o kalanie gniazda tylko ludziom wiele leży na sercu , a boją się odezwać bo sie boją o własny tyłek . Co do ludzi z tworzyw to jest całkiem inna bajka tam napewno mają lepiej .
2670
Telek
15 marca 2012r. o 18:20
lukaszz napisał(a): Ja tam wolę pracować w Polsce dla Polaków... Ty jesteś Polskim niewolnikiem u Niemca, a wszystko dzieje się w Polsce... Dla mnie przysłowiową "wisienką na tym torcie" jest fakt, że nad Tobą stoi polski kapo, który weźmie cię zaraz po tej roześmianej niemieckiej gromadce...
Masz całkowitą rację !!
Już teraz podobnie jak KL Auschwitz kapo żegna na bramie więźniów wychodzących do domu po pracy. ;(
Co prawda nie bez przyczyny - prawda moi drodzy biznesmeni - ale nie zmienia to faktu, że to żałośnie wygląda jak się z boku na to patrzy :> :D
MASAKRA

<b style="color: #FF00FF;">NIE JEST WAŻNE KTO MA RACJĘ</b><b>,</b> <b style="color: green;">ALE CO JEST RACJĄ</b><b>!</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!