Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

5333
#lukaszz nieaktywny
11 marca 2012r. o 16:34
~biurowy napisał(a): drogi lukaszku, dostales prace w polfie po znajomosci to siedz cicho , bo tto moze sie tak skonczyc jak zaczelo !!!

Pracuje w budżetówce a z tego co pamiętam to Polfa nie jest firmą państwową. Nie Ty mnie zatrudniałeś, nie Ty mnie będziesz zwalniał - zapamiętaj to. Radzę dobrze pilnować swojego stołka bo jak będziesz dużo pyskował i podskakiwał to jeszcze ekipa (...)

Zmoderowano 11.03.2012 godz.18:43 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~obeznany z tematem niezalogowany
11 marca 2012r. o 16:40
zycie pokaze ktory okaze sie smiejacym !

Zmoderowano 11.03.2012 godz.18:43 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
11 marca 2012r. o 16:43
jak w budzetowce siedzisz to powiedz kto ci załatwił posadke !
bo co w polfie to w polfie a tobie co do tego budzetowa gni... ?
pracujesz bo sie wykazałes? akurat takie cos to nie nam bedziesz wkrecac ... robactwo tego swiata !!!
5333
#lukaszz nieaktywny
11 marca 2012r. o 16:54
~ napisał(a): jak w budzetowce siedzisz to powiedz kto ci załatwił posadke !
bo co w polfie to w polfie a tobie co do tego budzetowa gni... ?
pracujesz bo sie wykazałes? akurat takie cos to nie nam bedziesz wkrecac ... robactwo tego swiata !!!

Ja tam wolę pracować w Polsce dla Polaków... Ty jesteś Polskim niewolnikiem u Niemca, a wszystko dzieje się w Polsce... Dla mnie przysłowiową "wisienką na tym torcie" jest fakt, że nad Tobą stoi polski kapo, który weźmie cię zaraz po tej roześmianej niemieckiej gromadce...
~budrzetowa mrówka niezalogowany
11 marca 2012r. o 17:34
Spokojnie ziomek, twoj czas juz powoli mija:D tak, wolisz pracowac dla polski hahaha i dodaj ze masz 2 lewe rece , oferma zyciowa i jakby nie wujcio to bys nie umiał sie podetrzec :D

Zmoderowano 11.03.2012 godz.18:44 - powód: korekta cytowania (sentinel)
7303
#pestka nieaktywny
11 marca 2012r. o 23:40
~bolek napisał(a): zal mi ciebie biurowy kimkolwiek jestes

a jaki on tam biurowy,pisać nawet się nie naumiał,prostakowi coś się marzy?
~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 11:26
proszę o odpowiedź, gdzie mogę złozyc CV w do Polfy? Czy trzeba dac portierowi, czy może on wpuści na teren zakładu i można zanieśc bezpośrednio do kadr samemu?Bo wiem, że w innych zakładach takie rzeczy to portierzy zabierali i nigdy nie było wiadomo, czy nasze papiery trafią do kadr, czy do kosza.
~bolek niezalogowany
12 marca 2012r. o 12:03
idz do kadr tam ci powiedza co i jak
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza