Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ktosiek niezalogowany
12 marca 2012r. o 12:42
prosze mi powiedzieć coś o stanowisku ślusarza w polfie na ile zmian jest praca i jakie zarobki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~lolek niezalogowany
12 marca 2012r. o 13:08
Człowieku idź i do kadr i zapytaj, czy kogoś takiego jak ty potrzebują.
~ niezalogowany
13 marca 2012r. o 10:55
Ja słyszałem,ze podania trzeba zanosic do manpower, anie bezposrednio do polfy, bo wtedy i tak nie przyjmą.Mógłby ktoś to wyjasnic, rozwinąc lub potwierdzic?
~biurowy niezalogowany
13 marca 2012r. o 13:40
~ napisał(a): proszę o odpowiedź, gdzie mogę złozyc CV w do Polfy? Czy trzeba dac portierowi, czy może on wpuści na teren zakładu i można zanieśc bezpośrednio do kadr samemu?Bo wiem, że w innych zakładach takie rzeczy to portierzy zabierali i nigdy nie było wiadomo, czy nasze papiery trafią do kadr, czy do kosza.

droga tyldo, poleciało juz 3 potierow za to ze robili sobie roszade z cv tzw wyrzucaniem do kosza, łatwo to wychwycic,
takie paskudstwo wywalam na poczekaniu!!!
kilka razy w bylej firmie zlapałem tak panie w biurze i kadrach, efekt, raus mi z oczu do konca zycia!!!
jak masz min licencjat z dobrej uczelni to prace mozesz prubowac dostac, reszke tylko potrzebuje sie na wynies i pozamiataj !
do tych co pracuja na hali !!! tropiki macie w lecie za darmo, wiec nie marudizic mi tu o 40 stopniach!!!! u mnie w biurze tez byly wysokie temperatury i to nie raz po ok 50 stopni!!!
~bolek niezalogowany
13 marca 2012r. o 15:56
ten biurowy to jakis lokalny gamoń
~zorientowany niezalogowany
14 marca 2012r. o 6:40
~ napisał(a): Ja słyszałem,ze podania trzeba zanosic do manpower, anie bezposrednio do polfy, bo wtedy i tak nie przyjmą.Mógłby ktoś to wyjasnic, rozwinąc lub potwierdzic?

Do manpower możesz zanieść podanie jak chcesz pracować na hali produkcyjnej na szklanej, a jeśli chodzi o resztę ofert to do kadr.
~ niezalogowany
14 marca 2012r. o 11:42
~biurowy napisał(a):
~ napisał(a): proszę o odpowiedź, gdzie mogę złozyc CV w do Polfy? Czy trzeba dac portierowi, czy może on wpuści na teren zakładu i można zanieśc bezpośrednio do kadr samemu?Bo wiem, że w innych zakładach takie rzeczy to portierzy zabierali i nigdy nie było wiadomo, czy nasze papiery trafią do kadr, czy do kosza.

droga tyldo, poleciało juz 3 potierow za to ze robili sobie roszade z cv tzw wyrzucaniem do kosza, łatwo to wychwycic,
takie paskudstwo wywalam na poczekaniu!!!
kilka razy w bylej firmie zlapałem tak panie w biurze i kadrach, efekt, raus mi z oczu do konca zycia!!!
jak masz min licencjat z dobrej uczelni to prace mozesz prubowac dostac, reszke tylko potrzebuje sie na wynies i pozamiataj !
do tych co pracuja na hali !!! tropiki macie w lecie za darmo, wiec nie marudizic mi tu o 40 stopniach!!!! u mnie w biurze tez byly wysokie temperatury i to nie raz po ok 50 stopni!!!

Jak ty pracujesz w biurze, i trzymaja cie tam pomimo takich ortografów, to ja jestem zakonnicą.
~liniae3 niezalogowany
14 marca 2012r. o 12:26
ale wy tempi jesteście .. żenada że musze z takimi ludźmi pracować ..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza