Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
4 lipca 2013r. o 17:01
nun ajek buzi z wrocławia,ale ma czarną karnację
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Maciuś niezalogowany
4 lipca 2013r. o 17:37
Trochę się interesuję tymi sprawami, lubię popatrzeć choć doktorem nie jestem. Jak któraś się zdecyduje to chętnie spojrzę.
4668
#Anonim4668 nieaktywny
4 lipca 2013r. o 18:05
HOLELA.....tez poszedlbym sobie ....do ginekologa

Dopisane 04.07.2013r. o godz. 18:05:

~Maciuś napisał(a): Trochę się interesuję tymi sprawami, lubię popatrzeć choć doktorem nie jestem. Jak któraś się zdecyduje to chętnie spojrzę.

....Macius!! to nie polega n patrzeniu....too......tooo...to Ty musisz wziác do réki albo do buzi.... pózniej to juz tylko z górKIiiii......
~papi niezalogowany
18 lipca 2013r. o 21:58
czy wie ktoś który DOBRY ginekolog przyjmuje w bolesławcu bez rejestracji w nagłych przypadkach i to jutro? Jestem w ciąży, trochę się niepokoję, a mój ginekolog jest na urlopie i potrzebuję jak najszybciej skontaktować się z ginekologiem, żeby rozwiać wątpliwości. czy ktoś może mi podać namiary na lekarz, który już jutro przyjąłby mnie bez rejestracji?
~Ona niezalogowany
18 lipca 2013r. o 22:54
Możesz spróbować na zgorzeleckiej u doktor Pawlik. Zawsze w piątki przyjmowała rano i wydaje mi się, że w ciąży przyjmą cię bez rejestracji. Nie pamiętam numeru tel ale to jest na rogu, naprzeciwko apteki pod klonami. Jest jeszcze stomadent, przyjmują tam choma i bartkowiak ale nie wiem w jakie dni, tel. 7346868 (kiedyś taki był).
~ niezalogowany
19 lipca 2013r. o 7:43
W piątek Pani Jeka przyjmuje przy ul. Gdańskiej !
~mama niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:02
Mam pytanie czy orientuje sie ktos kiedy pani Jeka idzie na urlop?
~ niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:33
~Ona napisał(a): Możesz spróbować na zgorzeleckiej u doktor Pawlik. Zawsze w piątki przyjmowała rano i wydaje mi się, że w ciąży przyjmą cię bez rejestracji. Nie pamiętam numeru tel ale to jest na rogu, naprzeciwko apteki pod klonami. Jest jeszcze stomadent, przyjmują tam choma i bartkowiak ale nie wiem w jakie dni, tel. 7346868 (kiedyś taki był).

pytanie było o "dobry" lekarz zatem ten post jest nie na miejscu
w Bolesławcu tylko dr Jeka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza