Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ala niezalogowany
11 marca 2013r. o 22:36
A ja mam odrębne zdanie. Rozmawiałam z innym lekarzem, który dobrze zna dr Ziółkowskiego i powiedział, że jest on bardzo dobrym lekarzem, gdyż opiera się o wyniki na usg i dokładnych badaniach cytologicznych. Z Twojego wpisu wynika, że leczył Cię antybiotykiem, więc póżniejsze badania mogły nie wykazywać trwania choroby.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 marca 2013r. o 10:03
~ala napisał(a): A ja mam odrębne zdanie. Rozmawiałam z innym lekarzem, który dobrze zna dr Ziółkowskiego i powiedział, że jest on bardzo dobrym lekarzem, gdyż opiera się o wyniki na usg i dokładnych badaniach cytologicznych. Z Twojego wpisu wynika, że leczył Cię antybiotykiem, więc póżniejsze badania mogły nie wykazywać trwania choroby.

W moim przypadku źle odczytał wynik USG. Stwierdził, że będzie OGROMNY PROBLEM z zajściem w ciążę , bo NIE JAJECZKUJĘ. Na dowód mojego stanu dał mi zdjęcie USG z opisem. Zabrałam zdjęcie ze sobą , nie wykupiłam recept [ nie było mnie stać w tamtej chwili na drogi lek, leczenie miało trwać kilkanaście miesięcy lub lata].
Pod namową teściowej pojechałam do kliniki Mediconcept z kompletem wykonanych mi badań. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się , że na "niejajeczkującym zdjęciu" jest WIELKIE PIĘKNE JAJO.
Byłam zdrowa i płodna, Po 11 miesiącach urodziłam piękne , zdrowe dziecko.
Dodam , ze byłam pacjentką wiele miesięcy, co miesiąc byłam na kontrolnej wizycie, co miesiąc USG i tabletki antykoncepcyjne. Dopiero jak podczas jednej z wizyt powiedziałam, że chcę zajść w ciążę okazało się , że nie jajeczkuję . Zatem w jakim celu otrzymywałam co miesiąc tabletki antykoncepcyjne.
Napisałam doktorowi list jak bardzo się pomylił w moim przypadku. Bogu dzięki zmieniłam lekarza i jestem szczęśliwą mamą.
Mogę śmiało polecić Mediconcept we Wrocławiu.
Zresztą na korytarzu Mediconceptu zawsze jest jakaś pani z Bolesławca.

3046
#sentinel nieaktywny
5 kwietnia 2013r. o 17:26
Przeniesienie posta:

~Gosia napisał(a): Pierwsza wizyta u ginekologa. Kogo polecacie ? Jakie są koszta wizyty?

Dopisane 05.04.2013r. o godz. 17:26:

Przeniesienie posta:

~Ja napisał(a): Gdzie w Bolesławcu przyjmuje dobry ginekolog na NFZ? Chodziłam do Bartkowiaka, ale z każdą wizytą zaczynam wątpić w jego tytuł specjalisty ginekologa. Z góry dzięki za pomoc

GG 2563898
~ niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 17:42
Polecam dr Smoczyńskiego przyjmuje na Piaskowej na NFZ we wtorki i czwartki.
~MAJA niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 21:04
~ napisał(a): Polecam dr Smoczyńskiego przyjmuje na Piaskowej na NFZ we wtorki i czwartki.

Czy chodzi o Krzysztofa Smoczyńskiego tego ze Lwówka??
~mon14780 niezalogowany
2 lipca 2013r. o 18:40
Dr. Smoczyński, bardzo nieprzyjemny Pan. Żadnego podejscia do pacjentki. Nie polecam.
~ niezalogowany
2 lipca 2013r. o 22:52
~mon14780 napisał(a): Dr. Smoczyński, bardzo nieprzyjemny Pan. Żadnego podejscia do pacjentki. Nie polecam.
wspaniały doktor bardzo przyjemny i sympatyczny
~ niezalogowany
3 lipca 2013r. o 1:13
Ja również twierdzę, że to jeden z milszych, spokojnych i zaangażowanych w swoją pracę lekarzy. Może pani krytykująca trafiła na "zły dzień" tego lekarza? Ja podobnych opinii nie słyszałam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza