Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~mammi niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 14:40
Dziekuje, a czy trzeba miec kosmetyki dla maluszka i np spirytus do przemywania pepuszka? Pierwsze dziecko rodzilam w innym miescie, a tam wiele rzeczy bylo inaczej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 14:55
~ napisał(a):
~koalA napisał(a): Ktory z ginekologow przyjmie mnie szybko prosze o numr telefonu

Pan dr Robert Ziółkowski przyjmuje w poniedziałki bez rejestracji. Jak dla mnie to bardzo dobry fachowiec, wypowiedział się nawet kilka postów temu. Z całego serca polecam tego lekarza.

a ile bierze za wizyte?
~mama niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 14:59
~mammi napisał(a): Dziekuje, a czy trzeba miec kosmetyki dla maluszka i np spirytus do przemywania pepuszka? Pierwsze dziecko rodzilam w innym miescie, a tam wiele rzeczy bylo inaczej.

Nic z kosmetykow dla maluszka nie jest potrzebne. Do przemywania pepuszka pielegniarki polecaja oscenisept ( u mojego synka on sie nie sprawdzil, byly klopoty z zagojeniem sie pepka )
~ niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 18:52
~mama napisał(a):
~ napisał(a):
~koalA napisał(a): Ktory z ginekologow przyjmie mnie szybko prosze o numr telefonu

Pan dr Robert Ziółkowski przyjmuje w poniedziałki bez rejestracji. Jak dla mnie to bardzo dobry fachowiec, wypowiedział się nawet kilka postów temu. Z całego serca polecam tego lekarza.

a ile bierze za wizyte?

Zależy, to kwestia indywidualna. Cennik znajduje się w poczekalni, można zapoznać się przed wejściem do gabinetu :-)
~///// niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 20:08
Dr.Ziólkowski super lekarz narawde polecam z czystym sumieniem!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 21:25
~///// napisał(a): Dr.Ziólkowski super lekarz narawde polecam z czystym sumieniem!!!!!!!!!!

A gdzie przyjmuje Doktor?
~ niezalogowany
27 sierpnia 2013r. o 7:02
~ napisał(a): A gdzie przyjmuje Doktor?

Specjalistyczna Przychodnia Ginekologiczno - Położnicza
59-700 Bolesławiec ul.Starzyńskiego 2c/1
tel. 75-64-41-400

a tutaj strona internetowa Pana doktora: http://mójginekolog.pl/
~Majka niezalogowany
27 sierpnia 2013r. o 10:47
Dr Bartkowiak, jako lekarz nie jest najgorszy bo dobrze prowadził mi ciąże, ale jako człowiek.. to już inna kwestia. Chciałam dostać zwolnienie, dostałam, ale zasugerował, że lubi "dobre wino", dlatego też wiedziałam, że przy następnej wizycie chcąc dalej być na chorobowym muszę dać mu łapówke. i tak do końca ciąży, nie było by tak źle, gdyby nie fakt, że potem w szpitalu juz po porodzie jak pojawił się na swojej zmianie nawet nie wiedział że byłam jego pacjentką, a całą ciąże chodziłam do niego prywatnie!! Jak dla mnie łasy na kase ignorant!! Pozdrowienia panie doktorze! :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.