Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

11742
#sara13 nieaktywny
15 lutego 2014r. o 16:19
~ania napisał(a): czy któryś z ginekologów przyjmuje może w sobotę??!! proszę pilne!!
Doktor choma bylam sama dzisiaj u niego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10677
#jola25 nieaktywny
15 lutego 2014r. o 19:19
~ napisał(a): Czy któraś z pań była u dr Downara lub dr Olgi Olgi Strumpf-Komendzińskiej? jakie wrażenia po wizycie? zastanawiam się do którego się udać...
Ja byłam po porodzie i żałowałam, że nie chodziłam do niej w ciąży. Przesympatyczna kobieta i rzetelna. Wizyta mimo, że na fundusz trwała 40 min, wywiad, usg i badanie. Szczerze polecam :)
7331
#kaila1990 nieaktywny
18 lutego 2014r. o 10:29
Czy któryś z bolesławieckich ginekologów zleca badanie poziomu hormonów przed przepisaniem tabletek?
~ja niezalogowany
18 lutego 2014r. o 11:56
witam! rowniez polecam dr Ziolkowskiego!! Jest on bardzo kompetentny , profesjonalista w kazdym calu! serdecznie polecam!
~ja niezalogowany
18 lutego 2014r. o 13:11
jola25 napisał(a):
~ napisał(a): Czy któraś z pań była u dr Downara lub dr Olgi Olgi Strumpf-Komendzińskiej? jakie wrażenia po wizycie? zastanawiam się do którego się udać...
Ja byłam po porodzie i żałowałam, że nie chodziłam do niej w ciąży. Przesympatyczna kobieta i rzetelna. Wizyta mimo, że na fundusz trwała 40 min, wywiad, usg i badanie. Szczerze polecam :)

ja tak miałam u d.Chomy....najpierw hormony,a dopiero potem antytabsy.Wszystko zrobiłam na NFZ,ale sama sie upomniałam o to,a lekarz w sumie nie protestował tylko dał mi skierowanie.Z tego co pamiętam chyba za jeden hormon musiałam zapłacić,ale to nie były jakieś tam wielkie pieniądze.Pozdrawiam
~Ja niezalogowany
18 lutego 2014r. o 16:39
Przez lata szukałam dobrego i przyjaznego lekarza i w końcu znalazłam. SMOCZYŃSKI. Przyjmuje na ul. Piaskowej prywatnie i na kasę. Nie chcę już innego lekarza. Jest wspaniały.
116
#moderator nieaktywny
21 lutego 2014r. o 18:27
Dla leniwych , przypominam temat.
~Mała Mi niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:55
Którego ginekologa polecacie z Biomedu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza