Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 10:17
Czy któraś z pań była u dr Downara lub dr Olgi Olgi Strumpf-Komendzińskiej? jakie wrażenia po wizycie? zastanawiam się do którego się udać...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 10:33
Dr Downara z czystym sumieniem mogę polecić. Jest kompetentny i bardzo sympatyczny. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i podczas wizyty nie czuje się żadnego skrępowania. Dr Komendzińskiej nie znam to się nie wypowiem.
8558
#Bellusia nieaktywny
13 lutego 2014r. o 11:03
Witam chciałabym się dowiedzieć czy można gdzieś zrobić dodatkowe usg prywatnie 4 d ale żeby nie było to zapisane do ksiązeczki :) nie chce aby ginekolog do której chodzę żeby się zemściła przy porodzie bo uwiezie tak jest niestety
657
#agak nieaktywny
13 lutego 2014r. o 15:46
Ile teraz bierze dr. Jeka i w jakich dniach? Nie mogę znaleźć nr telefonu..

www.agakryspin.com
~Madzia niezalogowany
13 lutego 2014r. o 17:04
Nie jest wcale tak daleko ;-) tylko 80km ;),ale jeśli chce się ktoś wyleczyć itd to WARTO :)
Wiem,że przyjmuje w środy i czwartki w szpitalu...
Trzeba byłoby już dzwonić i się umówić,bo ja nigdy nie miałam problemu,ponieważ byłam w ciąży...
Albo do Żagania prywatnie;-)
~Madzia niezalogowany
13 lutego 2014r. o 17:06
Nie jest wcale tak daleko ;-) tylko 80km ;),ale jeśli chce się ktoś wyleczyć itd to WARTO :)
Wiem,że przyjmuje w środy i czwartki w szpitalu...
Trzeba byłoby już dzwonić i się umówić,bo ja nigdy nie miałam problemu,ponieważ byłam w ciąży...
Albo do Żagania prywatnie;-)
~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 21:23
~ napisał(a): Czy któraś z pań była u dr Downara lub dr Olgi Olgi Strumpf-Komendzińskiej? jakie wrażenia po wizycie? zastanawiam się do którego się udać...

Ja osobiście polecam dr Downara. Pani Olga niestety swoim podejściem do wczesnej ciąży i przepisanymi lekami zraziła mnie do siebie :> .
~Kasia niezalogowany
14 lutego 2014r. o 10:35
Dr Jeka przyjmuje w piatki od 10 do oporu, wizyta kosztuje 100 zl + badania (np usg 50, cytologia 30 zl) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.