Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
17 marca 2014r. o 19:14
Witam Was Kobietki ;) głupie może pytanie zadam ale ciekawi mnie w jakim mniej więcej wieku jest doktor Smoczyński,chodzi mi o to po
prostu czy to młody czy starszy lekarz? Krępuję się w ogóle wizyty u ginekologa mężczyzny ponieważ już kilka ładnych lat chodziłam do kobiety i stąd moja krępacja :/ Mam małe problemy zdrowotne i chciałabym zmienić lekarza ponieważ mam wątpliwości co do diagnozy obecnego .Sama nie wiem którego z lekarzy wybrać ale chyba zdecyduję się na dr Smoczyńskiego,chyba że macie jakąś dobrą PANIĄ ginekolog ;) Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mika niezalogowany
17 marca 2014r. o 19:38
Witam:) jakis czas chodzilam do pewnej Pani,ktora jest wszystkim znana. Nazwiska nie napisze.Zrobila mi wypalanke,poszlam do kontroli no i bylam wyleczona(na jej oko)ale brzuch bolal mnie po wypalance tak samo jak przed. Chodzilm jeszcze pare razy ale nic nie widziala,domyslalam sie ze mam torbiele ale skoro specjalistka taka jak ona robiac USG nic nie widziala to ok.Po jakims czasie poszlam do Pani Kaczurowskiej,okazalo sie ze mam torbiele i niedoleczona nadzerke od tamtej pory chodze tylkoo do Doktor KAczurowskiej.POlecam;)
~ niezalogowany
17 marca 2014r. o 19:48
~Mika napisał(a): Witam:) jakis czas chodzilam do pewnej Pani,ktora jest wszystkim znana. Nazwiska nie napisze.Zrobila mi wypalanke,poszlam do kontroli no i bylam wyleczona(na jej oko)ale brzuch bolal mnie po wypalance tak samo jak przed. Chodzilm jeszcze pare razy ale nic nie widziala,domyslalam sie ze mam torbiele ale skoro specjalistka taka jak ona robiac USG nic nie widziala to ok.Po jakims czasie poszlam do Pani Kaczurowskiej,okazalo sie ze mam torbiele i niedoleczona nadzerke od tamtej pory chodze tylkoo do Doktor KAczurowskiej.POlecam;)

hmmmm.... no widzisz ,ja właśnie do niej chodzę i właśnie co do niej mam wątpliwości .Mam torbiele ,brzuch mnie pobolewa,od roku z nimi chodzę i nic z nimi nie robi i nic z nimi się "nie dzieje" w sensie ,że się nie wchłaniają ani nie zmniejszają.Pani doktor twierdzi ,że "niby" się zmniejszają a ja tego nie widzę według zdjęć z usg ......nie wiem co myśleć o tym..,dlatego też chciałabym pójść do innego DOBREGO lekarza z czystej ciekawości po prostu żeby zobaczyć co inny lekarz na to.
~kama niezalogowany
17 marca 2014r. o 20:10
Ja osobiście zmieniłam Panią Kaczorowska u której zawsze wszystko jest dobrze na doktora Bartkowiaka. Świetny lekarz naprawdę.
~Mika niezalogowany
17 marca 2014r. o 20:32
Powaznie? Mi przepisala tabletki antykoncepcyjne i torbiele zniknely. Tabletki ani nie drogie,bez skutkow ubocznych itd.
~ niezalogowany
17 marca 2014r. o 20:50
Ja nie stosowałam żadnych specjalnych tabletek,najpierw miałam plastry teraz tabletki bo źle się czułam stosując plastry.
~ niezalogowany
17 marca 2014r. o 22:51
~kama napisał(a): Ja osobiście zmieniłam Panią Kaczorowska u której zawsze wszystko jest dobrze na doktora Bartkowiaka. Świetny lekarz naprawdę.[/c

Nie "Kaczorowska" ,tylko Kaczurowska.
~ niezalogowany
18 marca 2014r. o 9:08
~ napisał(a): Witam Was Kobietki ;) głupie może pytanie zadam ale ciekawi mnie w jakim mniej więcej wieku jest doktor Smoczyński,chodzi mi o to po
prostu czy to młody czy starszy lekarz? Krępuję się w ogóle wizyty u ginekologa mężczyzny ponieważ już kilka ładnych lat chodziłam do kobiety i stąd moja krępacja :/ Mam małe problemy zdrowotne i chciałabym zmienić lekarza ponieważ mam wątpliwości co do diagnozy obecnego .Sama nie wiem którego z lekarzy wybrać ale chyba zdecyduję się na dr Smoczyńskiego,chyba że macie jakąś dobrą PANIĄ ginekolog ;) Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi ;)

polecam d,Choma ja po bardzo długim czasie poszłam do kontroli (wcześniej chodziłam do innego ginekologa0 uwierz mi zero krępacji
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza