~Mika napisał(a): Witam:) jakis czas chodzilam do pewnej Pani,ktora jest wszystkim znana. Nazwiska nie napisze.Zrobila mi wypalanke,poszlam do kontroli no i bylam wyleczona(na jej oko)ale brzuch bolal mnie po wypalance tak samo jak przed. Chodzilm jeszcze pare razy ale nic nie widziala,domyslalam sie ze mam torbiele ale skoro specjalistka taka jak ona robiac USG nic nie widziala to ok.Po jakims czasie poszlam do Pani Kaczurowskiej,okazalo sie ze mam torbiele i niedoleczona nadzerke od tamtej pory chodze tylkoo do Doktor KAczurowskiej.POlecam;)
hmmmm.... no widzisz ,ja właśnie do niej chodzę i właśnie co do niej mam wątpliwości .Mam torbiele ,brzuch mnie pobolewa,od roku z nimi chodzę i nic z nimi nie robi i nic z nimi się "nie dzieje" w sensie ,że się nie wchłaniają ani nie zmniejszają.Pani doktor twierdzi ,że "niby" się zmniejszają a ja tego nie widzę według zdjęć z usg ......nie wiem co myśleć o tym..,dlatego też chciałabym pójść do innego DOBREGO lekarza z czystej ciekawości po prostu żeby zobaczyć co inny lekarz na to.