Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
9 grudnia 2015r. o 14:35
co z tego że oceni iż można podać znieczulenie, ale do Wałbrzycha jest daleko i można nie zdążyć na podanie znieczulenia. ciekawa jestem czy opłaca się wziąć takie znieczulenie czy ból jest dużo mniejszy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 grudnia 2015r. o 17:30
~??? napisał(a):
~ napisał(a):
~ania napisał(a): Ile kosztuje teraz wizyta z usg u dr Bartkowiaka?

Tylko nie dr Bartkowiak! Szczerze odradzam! Po wizycie u niego odniosłam wrazenie,ze słabo zna sie na swoim fachu i udałam sietdo innego lekarza po druga porade. I to nie tylko moje zdanie. Pare moibh kolezanek rowniez narzeka. A juz napewno z ciaza unikac tegń Pana doktora! Dla dobra swojego i dziecka! Polecam albo dr Chome,albo dr Kukule.

Ja również nie polecam tego doktorka ,potrafi przyłożyć kobiecie rodzącej w twarz jak głośno krzyczy dla mnie cham
~ niezalogowany
9 grudnia 2015r. o 17:40
najlepszy lekarz to Jarosław Downar Zapolski wspaniały lekarz i zawsze znajdzie czas .Przyjmuje nad Rosmanem.
~Tosia93 niezalogowany
12 grudnia 2015r. o 22:41
Dziewczyny, bardzo ważna sprawa. Jak idziecie do ginekologa, to koniecznie naciskajcie na to, by badał Wam piersi. Wiem, że niektórzy lekarze tego nie robią, a powinni. Co wynika z tego, jeśli się tego nie robi, możecie same poczytać w http://www.forumginekologiczne.pl/porada/rak-sutka/2785.html To jest bardzo ważne i to Wy musicie o tym pamiętać.
~ona niezalogowany
12 grudnia 2015r. o 23:00
Jak mozna polecac dr chome wystarczy poczytac opinie na znany lekarzpl
~OnA niezalogowany
13 grudnia 2015r. o 8:31
~ napisał(a): najlepszy lekarz to Jarosław Downar Zapolski wspaniały lekarz i zawsze znajdzie czas .Przyjmuje nad Rosmanem.

Ile kosztuje wizyta i w jakie dni przyjmuje?
~Ona niezalogowany
13 grudnia 2015r. o 9:14
A pani Komendzińska za stomadentu ?
Czy może polecacie kogoś innego.
~pacjentka niezalogowany
13 grudnia 2015r. o 9:23
Doktor ma stronę http://www.ginekolog-boleslawiec.pl/oferta/
widac na niej terminy wolne. http://www.ginekolog-boleslawiec.pl/kontakt/

Przyjmuje od poniedziałku do czwartku , od 14.30, w piatek inaczej.
cennik tez mozna zobaczyć. Wizyta od 120zł. Polecam, prawdziwy, dobry lekarz, delikatnie wykonuje badania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza