Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~OnA niezalogowany
13 grudnia 2015r. o 12:23
120 z Usg? Pytam, bo cennik mi nie chce sie wlaczyc.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ginekolog Ziółkowski niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 20:46
Powiedzcie mi szczerze to co dr.Ziółkowski jest niedobrym ginekologiem?????????????????
~xxx niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 21:29
doktor komendzinska super kobieta i dobry lekarz :)
[email protected] niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 9:18
A co powiecie o doktorze Downarze, dla mnie super lekarz
~ niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 10:07
~xxx napisał(a): doktor komendzinska super kobieta i dobry lekarz :)

potwierdzam;) wizyta niemal jak u koleżanki na kawce;)
~* niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 11:43
tylko nie Komendzińska, niestety trafiłam na nią w szpitalu i nie wiem jak ktoś taki może być lekarzem, Bartkowiak jak dla mnie póki jest wszystko dobrze to może być, ale jak cos zaczyna się dziać to już gorzej, za to polecam Downara, naprawdę lekarz z powołania, poświęca tyle czasu ile pacjentka potrzebuje, a nie 5 minut i następna bo kolejka jest
~paual niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 12:19
Czy możecie polecić ginekologa-endokrynologa?? nie znalazłam żadnych info na intrenecie, żeby w Bolesławcu taki przyjmował ..
~---- niezalogowany
25 stycznia 2016r. o 14:41
Dr Downar tylko prywatnie przyjmuje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza