Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~ niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 12:11
Ma Pani rację Pani Rusałko :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klientka niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 13:43
Pani Rusalka ma racje, panska buta na przemian ze skomleniem nie przysparzaja Panskiej rodzinie klientow.Ponadto prosze mi wierzyc pokora i praca ludzie sie bogaca, a pan co obraza ludzi swoich klientow oraz potencjalnych rowniez.Chce pan byc alfa i omega w kazdej dziedzinie handlu, zaopatrzenia,prawa samorzadowego i wszystkich zawolosci.Na wszystko ma Pan czesto rogancka odpowiedz.Bylam wieloletnia klientka Waszych sklepow, dawalam Wam zarobic. Juz nie bede i wielu moich znajomych rowniez i nie dlatego ze powstanie Biedronka. Dlatego ze Pan tam jest. Prosze ten post przeczytac TESCIOM.Do widzenia
~ruski2606 niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 16:17
a jak...
i ja cos dodam...
michal glupi jestes i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!
to tak na dziendobry- juz mi lepiej...

w czechach jakies 15 lat temu postawili najwieksza na swiecie fabryke produkujaca kasety vhs.
jakies pol roku pozniej ktos wymyslil plyty cd i co????
fabryke zamkneli szybciej niz postawili- takie zycie...
wiadomo ze pewnie niejeden sklepik w gromadce sie zamknie, ale tak bywa- mamy 21 wiek michalku i mam tu rade dla ciebie jak sie o zarobki boisz- zloz podanie o prace w tej nowootwieranej biedronce- moze cie przyjma, chociaz po twoich wypowiedziach chyba masz male szanse hha hha

a takimi wypowiedziami to tylko zrazasz klientow do siebie- jeszcze sie przyznales kim jestes- widac ze glowa sluzy ci tylko do noszenia czapki...
do czasow kuszczaka w reprezentacji nie widzialem zeby sobie takiego samobuja ktos strzelil...
~mieszkaniec x niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 19:02

Do Michała oflaguj chłopie tą BUDE i ogłoś STRAJK.
~ niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 19:11
Ja na miejscu Michała zrobiłbym tak: jak powstanie już biedronka, to stać pod nią cały dzień i zapisywać kto robi tam zakupy, następnie wszystkich tych ludzi podać do sądu o to że nie kupują u niego w sklepie :P
~ niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 19:19
Ja na miejscu Michała wsadziłbym niedobrych radnych do więzienia :D
~ niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 19:42
Coś nam dzisiaj ucichł, chyba ustala strategię działania jak nie dopuścić do budowy marketu :>
~mieszkaniec niezalogowany
2 lutego 2012r. o 0:40
~Nemo napisał(a): No tak! I co mieszkańcy nie mogą na niego wpłynąć? Przecież to korzyść dla mieszkańców. Lepiej chodzić do nowej pracy na miejscu niż dojeżdzać w zimie do Bolca.
ci co pracóją w bolcu to nadal będą tam pracować a ci którzy nie będą potrafili konkurować z biedronką zamkną swoje małe sklepiki z gigantycznymi cenami i pójdą robić do biedronki a my robiąc zakupy nie będziemy z głupi cukier płacić 6zł tylko 3 w biedronce ale czy biedronka naprzeciw policji się zmieści? a gdzie parking może inne miejsce byłoby bardziej odpowiednie? może na terenie byłego tartaku troszkę dalej niewiele ale ile miejsca na parking a i spacer dłuższy o 300m nikomu nie zaszkodzi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza