Zostało moze komuś cos pustaków z budowy? Przyjela bym lub kupila za symboliczne pieniądze na budowe garażu prosze o kontakt na adres e-meil [email protected]
Polecam Pana Roberta Stempniewicza (www.stempniewicz.pl.)Świetny fachowiec, konkretny, wyceny robi za darmo.Jest biegłym sądowym i nie zmienia ceny kosztów w czasie pracy i widać,że lubi swoją pracę.Pracuje szybko i solidnie.Nie warto brać amatorów,którzy nie dość,że robią długo, to mają ceny większe niż firma,która dysponuje dobrym sprzętem.Pokój z położeniem gładzi, siatki na suficie i malowaniem Pan Robert z pracownikiem robił 3 dni.Pokój po malowaniu był idealnie wysprzątany, a cena niższa ,niż ta ,którą płaciłam za wcześniejsze malowanie innego pomieszczenia.Chociaż malarz- amator też bardzo się starał, to malowanie trwało długo i zapłaciłam więcej.
2 tys. to ja za same płytki tyle zapłaciłem, a gdzie klej, fuga i oczywiście robocizna. No chyba, że Moniko masz wychodek 1mx1m i ci fachowiec budkę z desek na zewnątrz za domem postawił....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.