Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

~mod niezalogowany
20 stycznia 2014r. o 13:49
~ja napisał(a): poszukuje do remontu mieszkania 67m2, szpachlowanie malowanie panele jakies namiary telefony itp ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 stycznia 2014r. o 13:57
519104672numer do Pana który robi wykończeniówki
~magda niezalogowany
20 stycznia 2014r. o 15:46
ja polecam pana mariusz z boleslawca 530 218 010
~hunter niezalogowany
20 stycznia 2014r. o 17:01
ja w szczególności odradzam cykliniarzy z firmy POL PARKIET partacze jakich mało właściciel mieszka gdzieś na Bielskiej u mnie zrobili więcej zniszczeń niż pożytku,nie dość że parkiet niedomalowany to jeszcze wszystko w koło lakierem zachlapali porażka.I zero kontaktu po wykonaniu zlecenia
116
#moderator nieaktywny
19 lutego 2014r. o 19:27
~123 napisał(a): Witam, chialem sie dowiedziec jak srednio ksztaltuja sie ceny wymiany dachu, chodzi mi o koszt robocizny, moze ktos wymienial lub stawial calkiem nowy??? dziekuje

Dopisane 07.02.2014r. o godz. 20:22:

~ENEY napisał(a): Którą firmę polecacie na dach?

Dopisane 19.02.2014r. o godz. 19:27:

tel napisał(a): Jaki jest koszt docieplenia poddasza?
11538
#tel nieaktywny
20 lutego 2014r. o 20:23
tel napisał(a):
Jaki jest koszt docieplenia poddasza?

Dopisane 20.02.2014r. o godz. 20:23:

?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
~dkserwis niezalogowany
20 lutego 2014r. o 20:54
Nie da sie okreslic jaki koszt ocieplenia bez szczegolowych informacji i ogledzin tak samo przy remoncie dachu kazdy jest inny
Prosze dzwonic przyjedziemy wycenimi to nic nie kosztuje
886582972 dkserwis.info
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 21:21
Nie wiem po co moderator podbija bezmyślne ogłoszenia, które powinny lądować w śmietniku :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!