Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwrot podatku

~ niezalogowany
4 lutego 2015r. o 20:29
anilia napisał(a): Ile czeka się na zwrot podatku w tym roku??

ja czekałam w styczniu 2 dni, ale teraz im później się chyba złoży, tym dłużej trzeba będzie poczekać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~halina niezalogowany
26 lutego 2015r. o 11:20
Ja złożyłam e-deklarację w piątek 20 luty(potwierdzenie UPO).Dzisiaj dzwoniłam do US-odpowiedź-są opóźnienia -więc nawet nie mogą zobaczyć deklaracji..Może będzie u nich w systemie jutro...I strona "Zwroty"raczej też chyba nie działa.A wszędzie w necie piszą,że wysłanie przez internet przyśpiesza otrzymanie zwrotu.Pozdrawiam!
~ niezalogowany
26 lutego 2015r. o 11:56
Bo przyśpiesza, ale nie jest powiedziane przez to, że otrzyma się zwrot na drugi dzień... Ktoś to też musi przerobić przecież. Ludziom się wydaje, że jak komputer, to już, sekunda i gotowe...

A już nie wspomnę o tym, że wygodniej i szybciej się składa.
13311
#packwild1234 nieaktywny
26 lutego 2015r. o 13:14
A ma ktoś jakieś sprawdzone firmy co rozliczają podatek z Niemiec ? W Bolesławcu jest moze jakaś ?
~Ewa niezalogowany
26 lutego 2015r. o 15:54
Ja złożyłam elektronicznie 19 lutego i wczoraj(25)zwrot był na koncie.
~halina niezalogowany
26 lutego 2015r. o 16:51
Hej wam!Zgadzam się-fajnie się wysyła przez internet!Szkoda tylko że ZAP-3(dane aktualizacyjne)nie można tą samą droga wysyłać.Czy złożenie e-deklaracji przyśpiesza-sama się przekonam,i z wami się podzielę info.Miłego weekendu!
~@@@ niezalogowany
4 marca 2015r. o 16:55
Jak wygląda sprawa zwrotu podatku, długo się czeka?
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 17:46
papiery złożone 18 luty kasa 02 marzec ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.