Ja złożyłam e-deklarację w piątek 20 luty(potwierdzenie UPO).Dzisiaj dzwoniłam do US-odpowiedź-są opóźnienia -więc nawet nie mogą zobaczyć deklaracji..Może będzie u nich w systemie jutro...I strona "Zwroty"raczej też chyba nie działa.A wszędzie w necie piszą,że wysłanie przez internet przyśpiesza otrzymanie zwrotu.Pozdrawiam!
Bo przyśpiesza, ale nie jest powiedziane przez to, że otrzyma się zwrot na drugi dzień... Ktoś to też musi przerobić przecież. Ludziom się wydaje, że jak komputer, to już, sekunda i gotowe...
A już nie wspomnę o tym, że wygodniej i szybciej się składa.
Hej wam!Zgadzam się-fajnie się wysyła przez internet!Szkoda tylko że ZAP-3(dane aktualizacyjne)nie można tą samą droga wysyłać.Czy złożenie e-deklaracji przyśpiesza-sama się przekonam,i z wami się podzielę info.Miłego weekendu!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.