Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwrot podatku

~ niezalogowany
31 marca 2015r. o 19:56
~ napisał(a):
~ napisał(a): Można sprawdzić na stronie internetowej US jaki jest etap. Złożyłam 3.03 i nawet nie ma potwierdzenia że jest wypełnione prawidłowo. Zastanawiam się, że może jest coś nie tak, tylko dlaczego się jeszcze nie skontaktowali:/ Nic innego nie przychodzi mi do głowy

mam identycznie......

Czy to sprawdzenie dotyczy też pitów złożonych osobiście w US?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pomocny niezalogowany
1 kwietnia 2015r. o 0:41
zadzwoncie sobie na numer 756465200 podajcie swoj pesel i dowiecie sie na jakim etapie sa dokumety dotyczace zwrotu np. czy pieniadze zostaly juz wyslane
~ niezalogowany
1 kwietnia 2015r. o 8:53
widac to samo na stronie urzedu bez dzwonienia
~ niezalogowany
1 kwietnia 2015r. o 10:01
~ napisał(a): widac to samo na stronie urzedu bez dzwonienia

Na stronie urzędu aktualizacja jest co parę dni. :/
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 17:10
dostał juz ktos zwrot ? ja rozliczalem sie 3.03 i dalej czekam,skladalem sam w us
~ niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 17:28
nie
~... niezalogowany
3 kwietnia 2015r. o 18:26
skladalem 5.03-- 1.04 dostałem :)
~ niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 9:46
~ napisał(a): dostał juz ktos zwrot ? ja rozliczalem sie 3.03 i dalej czekam,skladalem sam w us

Ja również składałam 03.03 i nadal cisza. Dzwoniłam do Urzędu przed Świętami to pani powiedziała mi że są na etapie wypłacania za luty. ... :> ale widać, że nie do końca tak jest.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.