Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ubrania dla puszystych w Bolesławcu.

5134
#TOjsienka nieaktywny
16 maja 2012r. o 21:20
WujekDobrraRada napisał(a):

Z doświadczenia wiem ze osoby puszyste w 99% przypadków są niezwykłe miłe i towarzyskie.

Ale ja też jestem miła i towarzyska mimo że na wagę nie narzekam :]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 maja 2012r. o 21:22
Zdarzają się wyjątki :-) Szczupłe panie też lubię... Z resztą... Ja wszystkie panie lubię... :D
2945
Mgosia
16 maja 2012r. o 21:22
Nic z tego Wuju ;( bo na odległość się nie da ..a później będę się bała, że się ta waga złamie ;(
Przed umyciem ...hm rozumiem, zawsze te pół kilo więcej :) :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7619
WiosennaStokrotka
16 maja 2012r. o 21:23
WujekDobrraRada napisał(a):
WiosennaStokrotka napisał(a): (...)a bardzo szkoda mi ludzi, którzy oceniają ludzi po tuszy lub jej braku...ale i tak wszystkim życzę zdrówka... i mięśniakom i mięciutkim i super lakom i tym baardziej super :) o!! i to by było na tyle :)

Z doświadczenia wiem ze osoby puszyste w 99% przypadków są niezwykłe miłe i towarzyskie. O, choćby ja, mam lat 30 parę, 2m bez grosza, ważę trochę ponad stówkę i jestem zaje... Hehe, narcyz...

Pozdrawiam

Wujku .... mmmrrr :D już Cię lubię i chyba z tymi kasetami szybciej nawiedzę :D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 maja 2012r. o 21:27
GosiaM napisał(a): (...)a później będę się bała, że się ta waga złamie ;(

Nie bój nie bój ! Tam kości nie ma :D

GosiaM napisał(a): Przed umyciem ...hm rozumiem, zawsze te pół kilo więcej :) :D

Przed umyciem jak przed umyciem... Ale na pewno przed ogoleniem, hahaha :D

Dopisane 16.05.2012r. o godz. 21:27:

WiosennaStokrotka napisał(a): [
Wujku .... mmmrrr :D już Cię lubię i chyba z tymi kasetami szybciej nawiedzę :D

Nawiedź, nawiedź :-)
2945
Mgosia
16 maja 2012r. o 21:27
Miseczka z denaturatem zawsze w pogotowiu :) :D :D :D :D :D :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 maja 2012r. o 21:29
teraz stosuje się wannę - jednorazowo załatwia nogi, jaja, klatę i plecy :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 maja 2012r. o 21:29
Wujciu ty to masz bajer.Już masz swoja wielbicielkę :)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza