~ napisał(a):
Ty to dopiero masz stereotyp. To nieprawda że puszyści są cudowni a szczupli to chamy. Każdy jest inny i zarówno szczupły jak i puszysty może okazać się zołzą albo wspaniałą osobą. Ja tam nie mam nic przeciwko ani jednym ani drugim ważne by każdy czuł się dobrze w swoim ciele. Chociaż ostatnio puszysta pani zjechała mnie że jestem szczupła a ubrania są tylko do rozmiaru 38 hahaha ależ miałam minę :D
A umiesz czytać? ;> przecież napisałam, że nie chcę generalizować i że nie wszyscy szczupli są tacy (w domyśle, że wszyscy grubi też nie są symaptyczni), ale jak nie potrafisz tego wyczytać z mojej wypowiedzi to może cofnęłabyś się do szkoły i pouczyła składać literki ;/;> a jeśli chodzi o jechanie grubych po chudych - to niektórzy grubi są tak sfrustrowani, że ich złość - czy to na siebie czy na innych - musi znaleźć w końcu ujście. Bo jak by nie patrzeć - wszelkie mody są tworzone i kreowane dla ludzi szczupłych, a reszta? Przecież doskonale wiedzą, że w społeczeństwie nie żyją same wieszaki, ale osoby okrągłe mniej lub bardziej też :/