Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Jaskrawoczerwony Szczypiorek niezalogowany
15 września 2021r. o 23:05
pasowałoby ,dziadzia , jako dziad jest nieprzyzwoicie kasiaty
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hucpa niezalogowany
15 września 2021r. o 23:28
"połączmy głosy w wielkie ognisko"
przywróćmy Tuska na stanowisko
co nam przywróci emeryturę
i będzie dobrze wszystko.
~~Eee niezalogowany
16 września 2021r. o 7:12
Urodziłem się w 1970r przyjąłem się do policji w 1995r. Nikt mi nie mógł zarzucić że pracowałem w milicji. W roku 2018 przez swoich przełożonych z okazji święta policji zostałem wyróżniony do odznaczenia "Zasłużony dla Policji" okazało się że nie mogę dostać tego odznaczenie gdyż KWP przesłała pismo z wytycznymi że ( do odznaczenia proszę nie wyznaczać osób urodzonych przed 1971r. gdyż mogą być skażone aparatem milicji. I w ten sposób PiS zrobiło ze mnie komunistę i aparatczyka. A tak w ogóle taki zapis wyczerpuje znamiona przestępstwa (dyskryminacji ze względu na wiek) przez chwilę miałem ochotę się z nimi sądzić ale zrobiłem tak jak mi doradził dowódca dałem sobie spokój poczekałem na podwyżkę i odszedłem ze służby.
~~ja niezalogowany
16 września 2021r. o 8:07
~~TVP Info niezalogowany
16 września 2021r. o 20:12
Prezydent dziękuje Świnoujściu, że współfinansuje budowę tunelu z państwem. Rząd nie dał na nią ani złotówki

Andrzej Duda podziękował władzom Świnoujścia, że partycypują w kosztach budowy tunelu, "nie zrzucając tego tylko na Skarb Państwa". Jednak rząd nie przeznaczył na ten cel ani złotówki. Unia Europejska finansuje 85 proc. kosztów inwestycji. Pozostałe pochodzą od samorządu.
~~Brawo PiS niezalogowany
16 września 2021r. o 20:23
~~TVP Info napisał(a): Prezydent dziękuje Świnoujściu, że współfinansuje budowę tunelu z państwem. Rząd nie dał na nią ani złotówki

Andrzej Duda podziękował władzom Świnoujścia, że partycypują w kosztach budowy tunelu, "nie zrzucając tego tylko na Skarb Państwa". Jednak rząd nie przeznaczył na ten cel ani złotówki. Unia Europejska finansuje 85 proc. kosztów inwestycji. Pozostałe pochodzą od samorządu.

Zawsze wszystkim powtarzam:

Brawo PiS
~~Eee niezalogowany
16 września 2021r. o 20:43
~~Brawo PiS napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TVP Info napisał(a): Prezydent dziękuje Świnoujściu, że współfinansuje budowę tunelu z państwem. Rząd nie dał na nią ani złotówki

Zawsze wszystkim powtarzam:

Brawo PiS

I ja ,szkoda że naczelnik się zwija ,jak na jego miejsce Suski to jeszcze , to nasz program się nie zmieni ..
Doskonałe są te PE- owskie prognozy podwyżek cen .Góvno prawda panie Budka , na razie tylko gaz -65% ,prąd 34% , ogrzewanie 33% ,paliwa 39% ,chleb 22 % ..,inflacja 6%.
To nie jest 100% kłamliwe bezbożniki , kiedy wy przestaniecie kłamać ?
Piekło na was czeka zdradzieckie ,krzywe mordy .
~~Spurek niezalogowany
17 września 2021r. o 8:09
Zakaz jedzenia mięsa przez zwierzęta do........ roku. To się jeszcze ustali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza