~~stara doradczyni niezalogowany 11 maja 2022r. o 18:48
Poważnie Morawiecki oświadczył wczoraj : „Ja poszedłem do polityki po to, by służyć ludziom."?
No padłam.
Jak już skończy z polityką, to powinien iść w kabarety. Razem z Kowalskim Januszem.
Wy tak lubicie premiera Morawieckiego bo on wam zawsze prosto z mostu powie jakie to wy rządy mieliście peło-pełesel, że wy na widok premiera Morawieckiego to w furię wpadacie?
~~stara doradczyni niezalogowany 11 maja 2022r. o 19:08
Bankster chce rzucić na rynek obligacje na 5% rocznie. Polacy płaczą ze szczęścia.
Zarobek jak nic -7 % , No jakby nie liczyć - ....
- podatek Belki .
Polacy zaczną brać kredyty na 16% żeby kupić obligacje na 5%.
~~Leśne Ruchadło niezalogowany 11 maja 2022r. o 23:27
Takie tam tego, tam - obywayelskie przemyślenia 'patriotyczne'.
"Nie oddałbym życia za ten kraj, bo za co?
W tym kraju za trzymanie chłopaka za rękę mogę dostać po mordzie. Na wizytę u lekarza specjalisty ze skierowaniem będę czekał latami. Jestem nazywany zdradziecką mordą, pedałem, kanalią, gorszym sortem. I za takie coś mam oddawać życie? Sami sobie bierzcie ten bagnet w dłoń i ruszajcie na Moskala.
Nic w tym kraju nie działa. Nie działają prokuratura, Trybunał Konstytucyjny, policja, Krajowa Rada Sądownictwa, Sejm, system ochrony zdrowia, edukacji, mieszkalnictwa, opieki społecznej, rynek pracy – wymieniać dalej?
Moje podatki lądują w kieszeni Rydzyka, Kościoła, rodzin polityków PiS, że o nich samych już nie wspomnę, i TVP. Z moich pieniędzy finansowana jest propaganda, według której jestem kanalią, pedałem, gorszym sortem, pachołkiem Putina, pachołkiem Merkel i nie-Polakiem. I za to mam umierać?
A może mam umierać za społeczeństwo, które patrzy na mnie jak na roszczeniowego milenialsa, któremu się w dupie poprzewracało od sojowej latte?
Teraz jestem "pi**ą życiową", ale jak wybuchnie wojna, to mam oddawać za was życie?"
~~Ciekawostka niezalogowany 12 maja 2022r. o 10:40
"„Super Express” przypomniał, że matury nie ma część polityków, w tym były prezydent RP Lech Wałęsa.
Jego syn i poseł PO Jarosław Wałęsa stwierdził, że „matura dla samej matury jest bezwartościowa”.
– Po co mojemu ojcu matura? Matura to wstęp do studiów wyższych, a mój ojciec się na studia nie wybiera – stwierdził. Zaznaczył też, że Lech Wałęsa ma liczne tytuły profesorskie oraz doktoraty, które zostały mu nadane za działalność polityczną"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.