Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~bolecnauta niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 17:34
Zalogowanych? Tu nie chodzi o tych zalogowanych tylko tych którym obca jest wazelina .
A ty jesteś taką wazeliną stąd nie odważysz się krytykować tego co tu się wyrabia a to jest właśnie cen-zura.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
13 stycznia 2025r. o 17:59
Gdybyś nie był tym, kim jesteś, to byś miał we mnie sojusznika. W tej jednej rzeczy zgadzam sie z ememem, miejsce zadymiarzy takich jak ty jest na marginesie.

Wazeliniarzem nie jestem, upadek forum to w równym stopniu jego i twoja zasługa. On sobie odpuścił sprzątanie, a ty i twoi anonimowi naśladowcy dokończyli dzieła i uczynili je toksycznym miejscem.

<i>
~~Bolecnauta niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 18:21
skorn napisał(a): Gdybyś nie był tym, kim jesteś, to byś miał we mnie sojusznika. W tej jednej rzeczy zgadzam sie z ememem, miejsce zadymiarzy takich jak ty jest na marginesie.

Wazeliniarzem nie jestem, upadek forum to w równym stopniu jego i twoja zasługa. On sobie odpuścił sprzątanie, a ty i twoi anonimowi naśladowcy dokończyli dzieła i uczynili je toksycznym miejscem.

Takich jak ty sojuszników najmniej oczekuję. A jakim to ja jestem zadymiarzem? Co ty o mnie wiesz? Upadek tego forum to i twoja zasługa i ty dobrze o tym wiesz ale o tym już nie piszesz.
Jesteś tu dłużej niż ja ale ja sporo pamiętam łącznie z tym jak tu się zachowywałeś więc nie rób tu teraz za świętoszka.
A wazeliną jesteś bo pamiętam jak tu bez mydła wkręcałeś się w dupsko MarMar by wygryźć Sentinela. I kto tu był toksyczny?
211
skorn
13 stycznia 2025r. o 23:09
Ile razy byłes w redakcji z tubką wazeliny? Bo ja ani razu, a ty tam nieraz łaziłes na żebry. I nic nie wskórałeś, może następnym razem weź większą tubkę albo porządnie się wykąp.

Toksyczny jest ten, kogo nikt tu nie chce. Ja mam swój nick prawie od 20 lat, ty miałes co najmniej dwa i wszystkie przepadły. Regularnie dostawałeś klapsy od emema własnie dlatego, że jesteś zadymiarzem robiącym zamieszanie i stwarzającym problemy.

<i>
~~Biskupi Sundaville niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 6:48
skorn napisał(a): Ile razy byłes w redakcji z tubką wazeliny? Bo ja ani razu, a ty tam nieraz łaziłes na żebry. I nic nie wskórałeś, może następnym razem weź większą tubkę albo porządnie się wykąp.

Toksyczny jest ten, kogo nikt tu nie chce. Ja mam swój nick prawie od 20 lat, ty miałes co najmniej dwa i wszystkie przepadły. Regularnie dostawałeś klapsy od emema własnie dlatego, że jesteś zadymiarzem robiącym zamieszanie i stwarzającym problemy.

wiem że aż cię nosi chłopie i teraz szukasz wrażeń tylko nie wie wiem po co...
pewne rozdziały uważam za zamknięte i chyba i do ciebie dotarło to że do nich nie wracam ale ty jak widzę to lubisz a i tak przekłamujesz pewne fakty...
do redakcji chodziłem tylko we własnej sprawie bo na emaile nie raczyli odpowiadać a wiesz dlaczego tam bywałem bo sam dosyć często odpowiadałeś swojemu koledze kiedy i ciebie zaczepiał ...( ...''bo odnajdę tych ludzi których oszukałeś i nadal wisisz kasę'')
uważasz że pokazywanie im dowodów na to jak ten szmaciarz się tu zachowywał to były ''żebry''?....przecież sam pisałeś że niby na coś pozwalam...
wiesz dobrze że nic takiego nie było chociaż na twoje wyzwiska machnąłem ręką...o tym tez chyba pamiętasz...;D

korniszonku...gdybym był takim jak ty wazeliniarzem być może nadal bym pisał pod swoim dawnym nickiem...ale przestało mnie to już ''jarać'' tak jak dziesiątki innych ,dawnych bolecnautów...

ja ''zadymiarzem''?...chyba ''magistrze'' mylisz pojęcia....

bo czym jest szukanie ''zadymy'' a czym pisanie tylko tego co jest własnym zdaniem lub opinią?
a jakie to i komu stwarzam tu ''problemy''?
korniszonku- napisz tu kogo to masz na myśli i jakie masz prawo do tego by pisać coś w typie -nikt cię tu nie chce?

od lat cię nie zaczepiam a teraz jak widzę coś się w tobie nagle obudziło...po co ci to chłopie?
masz swoje jakieś ''kukizowo- narodowe '' środowisko więc z nimi sobie popisuj...
~~Uje niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 8:57
100 zawiadomień do prokuratury w związku z kontrolą działalnością Fundacji Lux Veritatis, łączna kwota nieprawidłowości 5 mld zł. Belzebub fałszował nawet wyniki oglądalności, żeby tylko wyłudzić kasę na sponsoring i reklamy.
~~Jasiu niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:47
Rozliczenia, albo w lesie, albo ośmieszone przez komisje śledcze prowadzone przez nieudaczników.
Kibolstwo, głównie żyjące z handlu narkotykami, hardo podnosi głowę, ramię w ramię z kościołem .
Budżetowe święte krowy i instytuty od niczego, opływają w luksusy, gdy średnia pensja zbliża się do minimalnej. Wymienione kadry, ale na swoje, co nie znaczy kompetentne.
Quo vadis Koalicjo 15X ?
211
skorn
14 stycznia 2025r. o 18:05
~~Biskupi Sundaville napisał(a): od lat cię nie zaczepiam a teraz jak widzę coś się w tobie nagle obudziło

Znów coś ci się pomyliło. Przecież to ty się odezwałeś do mnie. Jak masz sklerozę, to cofnij się na poprzednią stronę.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.