skorn napisał(a): Ile razy byłes w redakcji z tubką wazeliny? Bo ja ani razu, a ty tam nieraz łaziłes na żebry. I nic nie wskórałeś, może następnym razem weź większą tubkę albo porządnie się wykąp.
Toksyczny jest ten, kogo nikt tu nie chce. Ja mam swój nick prawie od 20 lat, ty miałes co najmniej dwa i wszystkie przepadły. Regularnie dostawałeś klapsy od emema własnie dlatego, że jesteś zadymiarzem robiącym zamieszanie i stwarzającym problemy.
wiem że aż cię nosi chłopie i teraz szukasz wrażeń tylko nie wie wiem po co...
pewne rozdziały uważam za zamknięte i chyba i do ciebie dotarło to że do nich nie wracam ale ty jak widzę to lubisz a i tak przekłamujesz pewne fakty...
do redakcji chodziłem tylko we własnej sprawie bo na emaile nie raczyli odpowiadać a wiesz dlaczego tam bywałem bo sam dosyć często odpowiadałeś swojemu koledze kiedy i ciebie zaczepiał ...( ...''bo odnajdę tych ludzi których oszukałeś i nadal wisisz kasę'')
uważasz że pokazywanie im dowodów na to jak ten szmaciarz się tu zachowywał to były ''żebry''?....przecież sam pisałeś że niby na coś pozwalam...
wiesz dobrze że nic takiego nie było chociaż na twoje wyzwiska machnąłem ręką...o tym tez chyba pamiętasz...;D
korniszonku...gdybym był takim jak ty wazeliniarzem być może nadal bym pisał pod swoim dawnym nickiem...ale przestało mnie to już ''jarać'' tak jak dziesiątki innych ,dawnych bolecnautów...
ja ''zadymiarzem''?...chyba ''magistrze'' mylisz pojęcia....
bo czym jest szukanie ''zadymy'' a czym pisanie tylko tego co jest własnym zdaniem lub opinią?
a jakie to i komu stwarzam tu ''problemy''?
korniszonku- napisz tu kogo to masz na myśli i jakie masz prawo do tego by pisać coś w typie -nikt cię tu nie chce?
od lat cię nie zaczepiam a teraz jak widzę coś się w tobie nagle obudziło...po co ci to chłopie?
masz swoje jakieś ''kukizowo- narodowe '' środowisko więc z nimi sobie popisuj...