Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
9 lipca 2013r. o 19:05
Pannazdzieckiem napisał(a): Słuszna uwaga Poeto :) :D

Elbląg przeszedł niezłą naukę. Teraz wiedzą, że można skutecznie odwołać polityka. Politycy też już to wiedzą. Myślę, że jak będzie trzeba to zrobią kolejne referendum. Żaden polityk nie może już tam czuć się bezpiecznie. Oby inni włodarze miast się też czegoś dzięki temu nauczyli :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2013r. o 19:08
alter napisał(a):
Panna, a skąd już to wiesz? trochę nie za wcześnie na oceny? :)

Raz na jakiś czas słucham ludzi , ten cały cyrk z tzw. demokracją w Elblągu to jedynie przedłużenie agonii systemu , jak i wszystkie inne wybory. Dopóki będziesz wierzył politykom, Drogi Poeto , dopóty będziesz w d… kopany. Papuga również Ci to powie … być może trochę łagodniej. :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
9 lipca 2013r. o 19:35
bo nie wystarczy pstryknąć palcem by ,, z szamba zrobić perfumerię,, ;)
co do rewolucji to tak...
jestem za nią nawet gdyby nie miała łagodnej formy... :>
historia lubi zataczał koło a z historii znamy palenie ,,komitetów,,
ja już zbieram butelki... ;)

Dopisane 09.07.2013r. o godz. 19:35:

ć*

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
9 lipca 2013r. o 19:40
No to jest nas już trzech do zbierania butelek :D Sie zapłaci podatek :D

Młodzież trzeba ruszyć Panowie :) Jakieś pomysły , bo ja pusty jestem , jak mój portfel :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
9 lipca 2013r. o 19:42
trzech?
wierz mi jest nas tu więcej...

4335
9 lipca 2013r. o 20:14
Obyś miał rację ... w kupie siła.

Ponoć kapitaliści z Lewiatana list otwarty do matoła wyszrajbolili, że im się Duda nie podoba . Co myślicie Panowie , będzie jeszcze coś z tej Solidarności ?

10114
#alter nieaktywny
9 lipca 2013r. o 22:38
"Do sądu się nie stawia, ale bawi się na swoich urodzinach!"

http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Sledczy-z-IPN-u-pytaja-o-stan-zdrowia-gen-Wojciecha-Jaruzelskiego,wid,15799049,wiadomosc.html?ticaid=110ea6

[img=1373402285_l2382e7.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 5:58
oj nie przesadzaj...
myślisz że tańczył twista? :>

to stary,schorowany człowiek wiec może w swojej chrześcijańskiej dobroci odpuść mu jego winy... ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza