Pannazdzieckiem napisał(a):
A nie sądzisz Droga Niewiasto , że cała ta ... powalona rywalizacja ... funta kłaków jest warta ? Mieszać , powiadasz Niewiasto... hymm ... oczywiście masz rację ...
Witaj Panieneczkozdzieckiem :* Nie wiem czy mam rację. To tylko mój punkt widzenia. Oczywiście , masz rację - powalona rywalizacja funta kłaków jest warta.
Działalnośc mieszaczy , o których mowa wyżej ,w tym wypadku miała i ma na celu osłabienie lewicy , czy jak tu niektórzy nazywają "czerwonych".Każdy ma prawo do przedstawienia swojej opinii , powinna ona jednak wynikać z wiedzy i głębokiej analizy a nie paplania dla paplania. Zawsze szanowałam premiera Leszka Millera .Teraz jest tak samo.To facet o ogromnym doświadczeniu , wiedzy , przede wszystkim stuprocentowy realizator celu , jaki prześwieca Jego działalności. Mieszacz nr 1 za wszelką cenę chce utrącić mojego idola.Dlaczego ? Bo czuje własną słabość i nieszczerość w tym co powinien robić. Kiepski szachista a z wiekiem w ogóle ... :P Wydawało się ,że to facet wielkiej klasy , a tu popatrz - ima się wszystkiego byle istnieć , nawet swoją małżonkę lansować miał zamiar gdzieś tam w czasopiśmie ( jeżeli to żart , to pytanie dla kogo? dla baranów?), podczas kąpieli w wannie. To takie płytkie. :/ To tyle.Pozdrawiam Cię Panieneczko :D