Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
15 września 2013r. o 0:20
no wlasnie. wschod niemiec ma 70 % poziomu zachodniego. o czym tu mowa ? to i tak ze 3x jak polska. to nie jest powod by opuszczac miasto
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
15 września 2013r. o 0:22
Skoro jeżdzą ze wschodu na zachód to widocznie jest to powód.

<i>
~ niezalogowany
15 września 2013r. o 21:01
"Do wrocławskiego Koła Marketingu Politycznego PO dopisano 93-latkę, a do Koła Ekologicznego – jej dwie córki, 67-latkę i cztery lata młodszą siostrę. - Jakiś wnuczek trochę się rozpędził – komentuje w rozmowie z "Newsweekiem" poseł Jarosław Charłampowicz z władz dolnośląskiej PO.

Tygodnik pisze o pompowaniu struktur dolnośląskiej PO. Sprawę 93-latki kilka dni temu opisała wrocławska "Gazeta Wyborcza". Jak twierdzą rozmówcy "Newsweeka", którzy badali pompowanie kół we wrocławskiej Platformie, kobieta urodziła się kilka tygodni przed cudem nad Wisłą 1920 roku i jest mało prawdopodobne, by nagle zapragnęła rozpocząć działalność w Kole Marketingu Politycznego Platformy Obywatelskiej. A sprawa jest tym bardziej wątpliwa, że w tym czasie do Koła Ekologicznego, także we Wrocławiu, przystąpiły jej dwie córki: 67- i 63-latka "

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019397,title,Pompowanie-kol-w-PO-Jakis-wnuczek-sie-rozpedzil,wid,15988021,wiadomosc.html
~ niezalogowany
15 września 2013r. o 21:08
Obszerne fragmenty poświęcone są mojej osobie – i problemowi: „Jak mnie załatwić?” – czy też „ Poczekać, aż umrę…”. Jedna rozmowa p.Holochera i p.Bartosza Józwiaka, prezesa UPR (człowieka tak zapiekłego w nienawiści do mnie, że w żywe oczy kłamie, że do Niego nie dzwoniłem – choć mam przecież billingi… ) dotyczy celowego fałszowania podpisów zbieranych przez mój Komitet Wyborczy w Rybniku, gdzie (ku naszemu zdumieniu) odrzucono nam wiele podpisów.

Nigdy nie rozumiałem, jak narodowcy mogą świętować oddanie w Polsce władzy Józefowi Piłsudskiemu, największemu wrogowi narodowców…

http://wmeritum.pl/jak-mnie-zalatwic-odezwa-narodowcow-w-zwiazku-z-wyciekiem-rozmow-p-holochera/
~ niezalogowany
15 września 2013r. o 22:05
[img=1379275526_0az6pkt.jpg]
~ niezalogowany
15 września 2013r. o 22:18
"Pompowanie kół w PO? "Jakiś wnuczek się rozpędził"

93-latka w partii Tuska.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019397,title,Pompowanie-kol-w-PO-Jakis-wnuczek-sie-rozpedzil,wid,15988021,wiadomosc.html
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 9:07
~ napisał(a): [img=1379275526_0az6pkt.jpg]

Dokładnie :) Nie dajcie się zabić Orły i Sokoły, i Wy piękne Kobiety :* Pamiętajcie , że fragmentem Stwórcy jesteście. Kocham Was Wędrowcy :*

Na pochybel tuskobojom , i kaczorom. Jaszczurom i neoliberalnym idiotom. A Ciebie Młody Padawanie , jeszcze raz proszę o przestudiowanie historii tej Nieszczęśliwej Cywilizacji, ze szczególnym uwzględnieniem historii bankowości :D No nie daj się prosić :D

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 9:20
Pannazdzieckiem napisał(a): ze szczególnym uwzględnieniem historii bankowości :D

Do spiskowej teorii działania bankierów, żaden niezrzeszony i nieopłacany reporter tudzież naukowiec nie jest potrzebny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo