Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11226
#Anonim11226 nieaktywny
8 października 2013r. o 10:05
Pannazdzieckiem napisał(a): US jest przedłużeniem żydowskiej banksterki. Drodzy pracownicy Urzędu Skarbowego , czy nie dręczą Was wyrzuty sumienia ? Proszę , ja Bolecnauta , o uczciwą odpowiedź. Dręczą , czy nie ?

Pomyliłeś fora czy zapomniałeś kontaktu ? :)

Jeśli to drugie, to służę pomocą :

http://www.us.boleslawiec.pl/kontakt
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 października 2013r. o 15:50
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14731942,Komornik_przy_asyscie_policji_zabrala_ogorki_kiszone.html

http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/97503

państwo znów zdało egzamin
10897
#Anonim10897 nieaktywny
8 października 2013r. o 21:31
Też taki sobie absurd - Polska kupi od Niemiec leopardy , dwudzistoletnie :/ Zapłacimy krocie , ogromne miliony. I co z tego będziemy mieć ?? Jeszcze większe koszty niż sam zakup. Nie mamy ani bazy , która naprawia tego typu czołgi , ani producentów części zamiennych do nich. Nikt inny nie chciał kupic , więc wciśnięto Polakom.
Transakcja podobna do tej z Boeing- ami - Dreamliner ;( Nawet nie było w umowie zakupu zastrzeżenia , że producent pokrywa koszty powstałe w związku z naprawami usterek.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 października 2013r. o 22:38
Hegemon napisał(a):
... Pozdrawiam

Dziękuję Ci Hegemonie za wybaczenie. Bardzo mi na tym zależało , ja się dopiero uczę ... kultury wypowiedzi. Nikt wcześniej mnie tego nie uczył, matury przecież nie mam. Masz u mnie piwo :)

A jak byłem w MONIE , Droga Niewiasto :* , to na własne oczy widziałem na poligonie w Drawsku ( lata osiemdziesiąte )kompanię ruskich czołgów T72 , dziewięć sztuk , przy prędkości ok. 100 km/h po wertepach, oddających jednocześnie strzał ... i dziewięć pocisków trafiło jednocześnie w ten sam cel . Idiotyzm wprawdzie , bo wystarczyłby jeden pocisk , ale robi wrażenie :D Nasi dzielni czołgiści na Leopardach nie są w stanie powtórzyć tego wyczynu. Oby potrafili odpalić ... choćby silniki :D Qarwasz , wspaniały to Kraj, gdzie o obronność dbają płatni najemnicy , a nad tymi wartują emeryci. Bożesz Ty mój, pozwól mi się przenieść na jaką inną planetę , gdzie normalnie jest.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
8 października 2013r. o 22:48
virgo napisał(a): Też taki sobie absurd - Polska kupi od Niemiec leopardy , dwudzistoletnie :/ Zapłacimy krocie , ogromne miliony. I co z tego będziemy mieć ??

Dokładnie! Te miliony mogliby zainwestować w Polski przemysł zbrojeniowy. Może jednak parę groszy zarobią na tym, zabezpieczając obsługę i modernizację.

Ten nowy Polski prototyp czołgu jest niezwykle interesujący! Dużo nowoczesnych systemów i specjalny pasywny pancerz kompozytowy, a także opancerzenie dodatkowe aktywne.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
8 października 2013r. o 22:54
a ma gps i niemieckie alusy ?
10114
#alter nieaktywny
8 października 2013r. o 23:06
Pannazdzieckiem napisał(a): A jak byłem w MONIE , Droga Niewiasto :* , to na własne oczy widziałem na poligonie w Drawsku ( lata osiemdziesiąte )kompanię ruskich czołgów T72 , dziewięć sztuk , przy prędkości ok. 100 km/h po wertepach, oddających jednocześnie strzał ... i dziewięć pocisków trafiło jednocześnie w ten sam cel . Idiotyzm wprawdzie , bo wystarczyłby jeden pocisk , ale robi wrażenie :D Nasi dzielni czołgiści na Leopardach nie są w stanie powtórzyć tego wyczynu.

Panna, nie można porównywać dwóch czołgów różnej klasy, o różnych osiągach, różnych parametrach, o tak różnych pancerzach. Leopard2 jest klasy takich czołgów jak amerykański Abrams, więc nie jest taki najgorszy.

Dopisane 08.10.2013r. o godz. 23:04:

a tutaj bezpośrednie starcie :)

Dopisane 08.10.2013r. o godz. 23:06:

~mir.ko napisał(a): a ma gps i niemieckie alusy ?

GPS? oczywiście tak! alusy? nie :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
8 października 2013r. o 23:07
Pannazdzieckiem napisał(a): ... na własne oczy widziałem na poligonie w Drawsku ( lata osiemdziesiąte )kompanię ruskich czołgów T72 , dziewięć sztuk , przy prędkości ok. 100 km/h po wertepach..

po wertepach t72 nie jest wstanie jechac 50ke nawet :)

pamietam jak kiedys przy wodce z kolega gadalismy jak to jakis czolg jedzie i strzela przy setce. byl przy tym drugi kolega ktory znal sie na military... skonal ze smiechu hnehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza