Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dj na wesele-kogo polecacie?

~ niezalogowany
22 lipca 2012r. o 23:47
Postapiles bardzo nieroztropnie, grajac na grzebieniu przy lysym .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Stary Fan niezalogowany
22 lipca 2012r. o 23:48
Szkoda tylko, ze Twoja muzyka juz nie taka jak pare lat temu. Ale coz, dla zarobku mozna grac i "Koko Dżambo" do kotleta.
~piwonia niezalogowany
23 lipca 2012r. o 0:03
Jedna z bardziej udanych imprez weselnych, na których bawiłam się, była prowadzona przez Artura - DJ Patyqa:
http://www.patyq.pl/

Warto poczytać dział "Referencje".
~bart niezalogowany
23 lipca 2012r. o 10:49
basia19896 napisał(a): a był ktoś może na weselu, na którym grało Studiodora lub DJ Endriu?

Na moim własnym weselu grało Studiodora.Państwo (Pani jest Dj'ką Pan wodzirejem-zabawia gości,prowadzi konkursy)są prawdziwymi profesjonalistami w tym co robią.Muzyka dobrana do kazdego przedziału wiekowego,konkursy nie standardowe(nie ośmieszały i poniżały podpitych gości).Można się z nimi dogadac pod każdym względem.Naprawdę szczerze polecam !!
~Weronika niezalogowany
23 lipca 2012r. o 12:52
Ja na swoim weselu wzielam Dj i bardzo tego załowalam Nie bylo fajnej atmosfery i na dodatek rodzina mnie jeszcze obgadala ze nie gra zespol, ze na weselu sie nie oszczedza
41
#jegomosc nieaktywny
23 lipca 2012r. o 16:07
~Weronika napisał(a): Ja na swoim weselu wzielam Dj i bardzo tego załowalam Nie bylo fajnej atmosfery i na dodatek rodzina mnie jeszcze obgadala ze nie gra zespol, ze na weselu sie nie oszczedza

Wiesz, DJ to DJ, zespół to zespół. Wszystko ma swojej plusy i minusy. Ale kiepski DJ zepsuje twoją imprezę tak samo jak kiepski zespół.

Sami bierzecie odpowiedzialność za wasze imprezy i to wy najlepiej wiecie, czy biorąc DJ'a nie skarzecie się na marudzenie starszej części rodziny, która będzie narzekać. I działa to też w drugą stronę, bo i zespół mający kiepski repertuar może nie spodobać się młodszej części gości.

Na moich imprezach ludzie są zadowoleni:)

Dopisane 23.07.2012r. o godz. 16:07:

Są tacy dj'e którym żaden zespół nie podskoczy:)

[img=1343052399_p3ts0wi.jpg]

www.djdowynajecia.pl
211
skorn
23 lipca 2012r. o 16:26
To prawda, że grałeś "koko dżambo" do kotleta? :>

<i>
~fimlowiec niezalogowany
23 lipca 2012r. o 16:46
~Weronika napisał(a): Ja na swoim weselu wzielam Dj i bardzo tego załowalam Nie bylo fajnej atmosfery i na dodatek rodzina mnie jeszcze obgadala ze nie gra zespol, ze na weselu sie nie oszczedza

Jezeli bierze się panopka, ktory siedzi za stolikiem przykrytym białym obrusem i puszcza muze z laptopa to na pewno nie bylo zaciekawie :( wręcz mało profesjonalnie...
Biorąc profesjonalnego dj-a masz pewnosc, ze nikt nie zarzuci Ci, ze chcialas oszczedzić. Taki DJ to koszt ok 3 tys. zł więc to samo co 2-3 osobowy zespół, przy czym nie masz monotonii, bo słuchac przez tyle godzin jednego lub dwóch głosów to mozna oszaleć... chodząc co tydzień na wesela dużo się już naoglądałem. Dj gra wszystko to przy czym bawią się ludzie, przy czym nie ma fałszu. Orkiestra ma ograniczony repertuar, wię nie zadowoli każdego klienta. Dużo by wymieniać ale jedno jest pewne ludzie coraz czesciej chca swoje wesele miec na wysokim poziomie dlatego wybieraja dj. Sa jednak jeszcze tacy, którym postęp jest obcy więc wybierają druga ewentualność.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

:)
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo