Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

~byla pracownica niezalogowany
29 marca 2013r. o 8:29
a ja sie ciesze ze juz tam nie pracuje !
pozdrawiam dziewczyny:)))))
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 9:11
niech wraca p.Ewa bo kłak już nawet na stacji się rządzi !!!!!!
~mirka niezalogowany
30 marca 2013r. o 11:48
jedzenie okropne !!!!!!!!!!!!!!!
~zorjentowana niezalogowany
30 marca 2013r. o 12:38
Jak ktos stracił prace przez swoja glupote i arogancje,to najlepiej wylac kubeł pomyj na kirowniczke .Bezpieczniej napisac na forum ,niz co kolwiek jest prawda powiedziec w oczy. Ja sie pracuje to jest o.k ,a jesli zwalniaja to juz jest BE. GRATULACJE DZIWCZYNY ,to wszystko swiadczy tylko o waszej kulturze osobistej.
~Agnieszka niezalogowany
30 marca 2013r. o 15:06
Ja wlasnie stracilam prace...ale wybacz droga kolezanko..najpierw sie upewnij kto wypisuje to wszystko a potem rzucaj podejrzenia...przestaje mi sie to juz pomalu podobac...slysze co chwile dziwne rzeczy na swoj temat...wiec apeluje do wszystkich - ktorzy chetnie dyskutuja na temat mojego zwolnienia,,,,dajcie mi juz swiety spokoj...zajmijcie sie swoim zyciem!!!Zostalam zwolniona bez podania konkretnego powodu..i sie z tym pogodzilam! pracy jest tyle wszedzie ze naprawde areca to nie koniec swiata>:)))))
a co do mojej kultury osobistej to droga kolezanko ja potrafie sie przedstawic na forum ...pozdrawiam serdecznie
agnieszka

~pirelli niezalogowany
30 marca 2013r. o 20:28
dzban tak dlugo nosi wode az mu sie ucho urwie wkoncu reka sprawiedliwosci dosiegnie wszystkich falszywcow i samego bossa :) wino im starsze tym lepiej smakuje pozdrowienia wszystkim przydupasom
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:15
~zorjentowana napisał(a): Jak ktos stracił prace przez swoja glupote i arogancje,to najlepiej wylac kubeł pomyj na kirowniczke .Bezpieczniej napisac na forum ,niz co kolwiek jest prawda powiedziec w oczy. Ja sie pracuje to jest o.k ,a jesli zwalniaja to juz jest BE. GRATULACJE DZIWCZYNY ,to wszystko swiadczy tylko o waszej kulturze osobistej.
Tu jak zwykle jakiś lizus pisze moze Agniesia Ł HEHE ALBO SAMA JOLKA
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:21
Nawet problemy ze swoją chorą psychicznie córką przelewa na prace...Sama zreszta też jest na jakiś lekach.Jak taka osoba może kierować grupą ludzi. Do niedawna lekki łaczone byly z alkoholem. Cytrynówka górą !!!!!!
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza