Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

~Polactwo niezalogowany
26 października 2012r. o 16:52
Wykazałeś się prostą ignorancją- ponieważ:
1. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem- jestem kobietą,
2. ceny dyktuje podmiot wypożyczający autokar w takim przypadku PKS- a jak ktoś pisał wcześniej (tego zapewne nie przeczytałeś)- że faktura za rachunek jest do wglądu to na co się tak wypinasz? Skoro jest tanio (80zł za os. 2 strony), to chyba lepiej z tego skorzystać- czy wolisz płacić 120-30 i tłuc się pociągami przez pół Polski to proszę bardzo.
Cena indywidualna jest bardzo niska, a za to:
1. Jedziesz prosto do Warszawy- wygoda
2. Z grupą osób- bezpieczeństwo.
I to się nazywa Polactwo- po co się jednoczyć, lepiej ze sobą walczyć!...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Polactwo niezalogowany
26 października 2012r. o 16:57
~szef napisał(a): Co do samej imprezy to nie martw się o mnie, Ty pewnie skończysz z browarem w ręku a ja niestety będę musiał pilnować porządku :]

Panie i Panowie- zalecam olewanie takich postów- Nasz kraj ma naprawdę po uszy takich napinaczy.

Pozdrawiam i szerokiej drogi! ;)

Zmoderowano 26.10.2012 godz.19:50 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~qwa niezalogowany
26 października 2012r. o 17:18
Skoro brakuje wam niepodległości, to dlaczego w Bolcu nie demostrujecie, co?. Powiem wam - bo tam będziecie anonimowi, a to wam pasuje. W Bolcu po prostu się boicie. Napinacze. Nie odpowiedzieliście na me pytanie. Czy Polska jest niepodległa?. Nie wierzę w tę inicjatywę społeczną. Kto za tym stoi-z imienia i nazwiska. Czy to jest informacja tajna?.
~PL niezalogowany
26 października 2012r. o 17:35
Super informacja! Ja dzisiaj już się zgłosiłem do wyjazdu:)
Bardzo fajnie że mamy Bolesławian którzy wychodzą z takimi inicjatywami. Do zobaczenia!!!
~ niezalogowany
26 października 2012r. o 18:18
~qwa napisał(a): Kto za tym stoi-z imienia i nazwiska. Czy to jest informacja tajna?.

Organizatorem jest prezes Młodzieży Wszechpolskiej Robert Winnicki, który działa w imieniu stowarzyszenia Marsz Niepodległości, które tworzy grono osób głównie działaczy Młodzieży Wszechpolskiej i Obozu Narodowo-Radykalnego.

W świetle powyższego zostaję w domu!! :)
211
skorn
26 października 2012r. o 18:27
~qwa napisał(a): Czy Polska jest niepodległa?

nie

<i>
2900
#falco nieaktywny
26 października 2012r. o 18:32
~ napisał(a):
~qwa napisał(a): Kto za tym stoi-z imienia i nazwiska. Czy to jest informacja tajna?.

Organizatorem jest prezes Młodzieży Wszechpolskiej Robert Winnicki, który działa w imieniu stowarzyszenia Marsz Niepodległości, które tworzy grono osób głównie działaczy Młodzieży Wszechpolskiej i Obozu Narodowo-Radykalnego.

W świetle powyższego zostaję w domu!! :)

...i ja :)
a Wam jadącym -,,szerokości,, :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
26 października 2012r. o 18:40
falco, czemu nie? mógłbys sie z antifą przespacerować, moze przyjadą tez chuligani z Niemiec tak jak w zeszłym roku, spodobałoby ci się : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza