Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

3688
#Pynchoon nieaktywny
26 października 2012r. o 13:11
~Akunin napisał(a): Zapomniałem- Właśnie dlatego idę na Marsz![img=1351236205_t69sj3q.jpg]

A co na miejscu ma być kurs z Photoshopa dla uczestników ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4254
#parenti nieaktywny
26 października 2012r. o 14:21
~ napisał(a): OK GODZ 19.30 20.00 WYJAZD Z WAWY. W PONIEDZIAŁEK RANO 4-5. BĘDZIEMY W DOMU

Taki rozklad mi pasuje. Ja+3 osoby.
~do zobaczenia niezalogowany
26 października 2012r. o 14:47
~beatus napisał(a): ... Nie przejmować się opiniami i bolesławianie! Zgłaszać się i do autobusu :)

Za 80 zł od osoby :D 50 osób x 80 złotych = 4000 złotych :| Nie no ja rozumiem, że ropa jest droga. Weźcie po 10 zł. na jakąś kiełbaskę. Powodzenia i szerokości jak to mówią.
~ferdek niezalogowany
26 października 2012r. o 15:11
Ale robić, to nie ma komu...?
~Polski niewolnik zachodniego koncernu niezalogowany
26 października 2012r. o 15:26
Nie polecam jechać w grupie. Jak autobus będzie miał wypadek to będzie ze 30 prawdziwych Polaków mniej. Jedźcie osobno ;)
~- niezalogowany
26 października 2012r. o 15:39
Lepiej jechać w większych grupach- bezpieczniej po drodze (mając na uwadze co lewactwo robiło 2 lata temu), a po drugie taniej. A o tym wypadku- że 30 osób mniej... stary- zacznij pisać książki science fiction.
~Polactwo niezalogowany
26 października 2012r. o 15:52
Dla mnie w tym temacie niektórzy reprezentują jak to napisał Ziemkiewicz typowe "Polactwo" co to narzeka i krytykuje gdy ktoś wychodzi z inicjatywą, że niby źle, że drogo, że daleko itd...
a sam w święto niepodległości będzie zasiadał pewnie z chipsami przed telewizorem z piwem w łapie... Mi się ta inicjatywa bardzo PODOBA! Chętnie sama bym pojechała ale mam małe dziecko więc sami rozumiecie
~szef niezalogowany
26 października 2012r. o 16:10
~Polactwo napisał(a): ... narzeka i krytykuje gdy ktoś wychodzi z inicjatywą, że niby źle, że drogo, że daleko itd...
a sam w święto niepodległości będzie zasiadał pewnie z chipsami przed telewizorem ...

To ja wychodzę z inicjatywą i zawiozę Ciebie oraz ze 2 Twoich kolegów za 2000 zł. pasuje Ci ? Pochwal mnie, że wyszedłem z inicjatywą :] Stary policz sobie, że składka po 80 zł razy 50 takich jak Ty da sumę 4 tysięcy złotych :/ Nie masz pojęcia ile pali autobus czy rżniesz wariata :]
Co do samej imprezy to nie martw się o mnie, Ty pewnie skończysz z browarem w ręku a ja niestety będę musiał pilnować porządku :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza