Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
3046
#sentinel nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:38
~Przemysław napisał(a):
Przepraszam zapomniałem podpisać tekst.Panie Sentinel -- osoba jawna powinna być rozpoznawalna przez wszystkich czytelników .rejestracja nie rozwiązuje tego problemu , jedynie w niewielkim stopniu dyscyplinuje internautę.

Po pierwsze - w dyskusjach w internecie nie stosuje się zwrotów "Pan ".
Po drugie - Bardzo wiele osób piszących tu na forum, jest rozpoznawalnych przez bardzo wielu stałych użytkowników tego forum.
Po trzecie - rejestracja ułatwia pisanie na forum i co najważniejsze pozwala odróżnić stałych użytkowników, od tych, którzy się pod nich podszywają.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:49
~ napisał(a): Jestem zwykłym człowiekiem tak jak wielu .Ruch Palikota jest moją pierwszą partią .Ponieważ nigdy nie pobierałem i nie pobieram w żadnej formie publicznych pieniędzy nie mam obowiązku ani potrzeby wypisywać publicznie swego życiorysu.
Jedynym problemem w takich dyskusjach są tacy ludzie jak Pan .Odwracają za wszelką cenę uwagę od tematu / tak jak by im ktoś kazał lub za to płacił /Proszę się odnosić konkretnie do tematu to stworzy możliwość polemiki.

ja też jestem zwykłym człowiekiem i nigdy nie należałem do żadnej partii czy związku...
nie pobieram też żadnych opłat za to że komentując ,podchodzę sceptycznie a nawet ironicznie do tego co Pan pisze bo to samo ja i każdy z nas może napisać
my -zwykli ludzie- nie potrzebujemy kolejnych ,,gadających głów,, a kogoś kto na miano polityka będzie naprawdę zasługiwał...
przepraszam ale Pan narazie nim nie jest...być może na razie :)
polemika tu narazie nie ma miejsca i Pan dobrze wie dlaczego ;)

Dopisane 03.12.2012r. o godz. 20:49:

korona mi z głowy nie spadnie pisząc ,,Pan,, a w większości darzę szacunkiem wielu tu piszących... :)

Zmoderowano 03.12.2012 godz.20:50 - powód: korekta cytowania (sentinel)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Przemysław niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:58
sentinel napisał(a): Po pierwsze - w dyskusjach w internecie nie stosuje się zwrotów "Pan ".
Po drugie - Bardzo wiele osób piszących tu na forum, jest rozpoznawalnych przez bardzo wielu stałych użytkowników tego forum.
Po trzecie - rejestracja ułatwia pisanie na forum i co najważniejsze pozwala odróżnić stałych użytkowników, od tych, którzy się pod nich podszywają.

Moim skromnym zdaniem Pan jako moderator powinien unikać polemik z internautami oraz stawania po jakiejkolwiek stronie .Ponad to dalece niestosowne jest zwracanie komuś uwagi za użycie grzecznościowego zwrotu.Prawdziwa rozpoznawalność powinna dotyczyć wszystkich a nie jedynie wybranych stałych czytelników.
Ja pozwolę sobie zasygnalizować Panu Moderatorowi że również pośrednio przyczynia się do zamazywania sensu głównego wątku.Pozdrawiam Pana oraz pozostałych i zapraszam do pisanie na temat.

Zmoderowano 03.12.2012 godz.21:11 - powód: korekta cytowania
Jako moderator jestem także użytkownikiem, który wyraża swoje opinie i nie stawia mnie to po żadnej stronie.
To nie zwracanie uwagi, tylko przypomnienie zasad, jakie obowiązują w dyskusjach w internecie.
Nie ma obowiązku "rozpoznawalności" wśród internautów. Większość stałych forumowiczów zna się, bo uczestniczą w wielu wspólnych spotkaniach.
Również przypominam o pisaniu na temat :> (sentinel)
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 21:11
hehehe...co za mentorski ton :)
tylko czy Pan pisze ,,w temacie,,
i o który temat chodzi?...śmieci ,cmentarz,oświetlenie Ratusza...
to są dla Pana TEMATY?
niech Pan wyjdzie do ludzi ,pogada z nimi jak człowiek a nie jak przyszły polityk ;)
niech Pan zacznie pisać swoimi słowami a nie tymi narzuconymi przez partię...
nie podoba sie Panu jakieś tam podejście moderatorów a sam Pan nie dopuszcza do siebie słów krytyki i podsumowuje to słowami ,,odszczekiwania,,
uderz się we własna pierś Panie Przemysławie a pózniej krytykuj innych ;)
spokojnej nocy bo moja dzięki Panu będzie spokojna
ot kawalarz z Pana :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
9879
#panda nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 21:13
człowieku Przemysławie, może zaczniesz się wypowiadać jako użytkownik zarejstrowany! w innym przypadku jesteś zwyklą bezrozumną tyldą! jarzysz wreszcie?
3 grudnia 2012r. o 21:21
panda napisał(a): człowieku Przemysławie, może zaczniesz się wypowiadać jako użytkownik zarejstrowany! w innym przypadku jesteś zwyklą bezrozumną tyldą! jarzysz wreszcie?
>

Słuszna uwaga .Jednak nie w tym przypadku gdy jestem autorem tytułowego postu.
Problem z moją rejestracją to problem czysto techniczny nie mam na to wpływu .Mam nadzieję że niebawem przy pomocy redakcji uda się go rozwiązać.Pozdrawiam i raz jeszcze zapraszam do pisanie na temat.
~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 21:32
panda napisał(a): może zaczniesz się wypowiadać jako użytkownik zarejstrowany! w innym przypadku jesteś zwyklą bezrozumną tyldą! jarzysz wreszcie?

Czy się różni bezrozumna tylda od bezrozumnego zarejestrowanego uzytkownika??:)

Bezrozumna tylda nie jest taka chamska!! :P
4 grudnia 2012r. o 11:12
Czy lokalne społeczeństwo stanie w obronie ceramików ? Czy samo obłożone nadmiernymi podatkami pozwoli pogrążyć następną grupę zawodową ?
Tak było w przypadku TAXI -- po wprowadzeniu kas fiskalnych wszyscy mają gorzej.W małych miejscowościach zawód ten stał się wręcz nieopłacalny.Taksówkarz zarabia mniej , pasażer paci więcej , wzrost ceny zmniejszył zapotrzebowanie na usługi i w efekcie zaczną maleć wpływy do skarbu państwa .Wcześniej była możliwość opłaty ryczałtowej i tak było dobrze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.