Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:24
jak widzę wpisuje się Pan w ,,sposób mówienia ,, językiem własnego prezesa... :)
ja się ,,odszczekuję,,?
to raczej Pan -którego nigdzie nie obraziłem -nie odpowiedział na żadne z moich pytań czym potwierdził tylko w jakim to poważaniu ma Pan być może przyszłego wyborcę...hehehe
nerwy Panu puściły?
ja jestem ,,populistą,,?...śmiechu warte bo nie szukam tu poklasku a czytanie tego co Pan tu wypisuje tylko mnie bawi a raczej rozśmiesza...
dlatego niech Pan pisze dalej i nie zapomni o uzupełnienie swojej strony bo mówi ona nam tak wiele jak Pan tutaj...czyli nic :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Przemysław niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:27
sentinel napisał(a): ps.: Falco nie jest nikim anonimowym, no może dla Ciebie Przemysławie

Przepraszam zapomniałem podpisać tekst.Panie Sentinel -- osoba jawna powinna być rozpoznawalna przez wszystkich czytelników .rejestracja nie rozwiązuje tego problemu , jedynie w niewielkim stopniu dyscyplinuje internautę.

Zmoderowano 03.12.2012 godz.20:37 - powód: Korekta cytowania
(sentinel)
9879
#panda nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:31
a może Przemysław zacznie się wypowiadać jako zarejestrowany?
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:32
Panie Przemysławie :)
Pan ma cel w tym by się podpisywać-wiadomo jaki ;)
ja nie mam ale jeśli to Pana uraduje, to służę swoją osobą nawet jutro :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:33
falco napisał(a): jak widzę wpisuje się Pan w ,,sposób mówienia ,, językiem własnego prezesa... :)
ja się ,,odszczekuję,,?
to raczej Pan -którego nigdzie nie obraziłem -nie odpowiedział na żadne z moich pytań czym potwierdził tylko w jakim to poważaniu ma Pan być może przyszłego wyborcę...hehehe
nerwy Panu puściły?
ja jestem ,,populistą,,?...śmiechu warte bo nie szukam tu poklasku a czytanie tego co Pan tu wypisuje tylko mnie bawi a raczej rozśmiesza...
dlatego niech Pan pisze dalej i nie zapomni o uzupełnienie swojej strony bo mówi ona nam tak wiele jak Pan tutaj...czyli nic :)
>

Jestem zwykłym człowiekiem tak jak wielu .Ruch Palikota jest moją pierwszą partią .Ponieważ nigdy nie pobierałem i nie pobieram w żadnej formie publicznych pieniędzy nie mam obowiązku ani potrzeby wypisywać publicznie swego życiorysu.
Jedynym problemem w takich dyskusjach są tacy ludzie jak Pan .Odwracają za wszelką cenę uwagę od tematu / tak jak by im ktoś kazał lub za to płacił /Proszę się odnosić konkretnie do tematu to stworzy możliwość polemiki.
~Przemysław niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:35
Przepraszam wszystkich .Nie jestem przyzwyczajony do takiej formy wpisów i zapominam że podpis powinien być pierwszy .Tekst powyżej należy do mnie .
9879
#panda nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:37
~Przemysław napisał(a): Przepraszam wszystkich .Nie jestem przyzwyczajony do takiej formy wpisów i zapominam że podpis powinien być pierwszy .Tekst powyżej należy do mnie .

to się przyzwyczaj, do wypowiedzi jako zarejestrowany uzytkownik!
~emeryt niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:37
No Przemysławie ,przeszedłeś samego siebie.Trudno wyprowadzić Ciebie na prostą.Za marzenia i idee fiks się nie płaci.A co do falko to Ci wiele (dużo) brakuje.Przestań wciskać głupoty bo na nie NIKT już się nie nabiera.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.