falco napisał(a): http://kandydacidosejmu.pl/przemyslaw-moszczynski-1 ;)
nic nie wiadomo czyli...wszystko wiadomo :)
dlatego nie lubię populistów i ich hasełek za którymi nic kompletnie nie idzie...
ot pokrzyczą ,zrobią dobre wrażenie i w błogim nastroju że może ,,ciemny naród to kupi,, zasną z myślą z czym jutro prezes wyskoczy... :)
>
Widzę że Pan usilnie stara się odwodzić czytelników od właściwego wątku .Co do wyborów informuję że .Po pierwsze moja kampania nie kosztowała podatnika / nikogo z państwa /ani jednego grosza.Odbyła się bez plakatów , folderów , bilbordów, ulotek reklam w TV .Mimo to zająłem w Bolesławcu drugie miejsce za Dariuszem Kwaśniewskim z PO .Wygrałem z kandydatami PiS , SLD , oraz PSL.
Co do krzyczących populistów proszę spojrzeć na siebie .Odszczekuje się Pan anonimowo zawsze nie na temat zawsze bez sensu.Naród nie jest ciemny , tylko pewna jego część będąca u władzy jest interesowna.Poza tym uczciwie podpisuję się pod swoimi tekstami poddając się ocenie prawa oraz internautów.Skoro Pan oraz inni oponenci mają inne zdanie proszę zwrócić się do rzecznika prasowego władzy aby jednoznacznie merytorycznie obalił moje wpisy.
(...)
Zmoderowano 03.12.2012 godz.20:21 - powód: offtop
ps.: Falco nie jest nikim anonimowym, no może dla Ciebie Przemysławie (sentinel)