Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
5183
magnum44
2 grudnia 2012r. o 21:22
Docierać to można silnik!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 8:45
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Przemysław napisał(a): ...Dotarcie do zwykłych po pierwsze mieszkańców jest najważniejsze.

To jest oczywiste , podobnie jak cel tego docierania.
Mi osobiście chodzi o to , aby zwykli mieszkańcy zaczeli się zastanawiać , dlaczego ktoś musi do nich docierać. Najważniejsze dla Nich jest to , aby sami dotarli tam gdzie chcą.
Bez pośredników , wszelakiej maści :)
Dobranoc :)

Człowiek sam bez przywództwa dojdzie jedynie na cmentarz.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 8:56
~ napisał(a):
Człowiek sam bez przywództwa dojdzie jedynie na cmentarz.

A tak , masz rację , słyszałem ... chyba w kościele , albo na wiecu wyborczym ... nie pamiętam gdzie to było , stary już jestem i zniedołężniały. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Przemysław niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 19:28
Proponuję wrócić do głównego wątku -- czy władze samorządowe samoistnie oddolnie zapoczątkują proces oszczędności a tym samym dążenia do zmniejszenia podatków .
Oszczędności na swoich wydatkach a nie na kieszeniach obywateli.
Oszczędności na kadrze nauczycielskiej i zwiększanie ilości dzieci w klasach nie są żadnymi oszczędnościami.Są jedynie eliminacją części nauczycieli.Mniej nauczycieli to więcej kasy do podziału .Dla kogo pozostawiam w domyśle.Podatnik dalej płaci tyle samo co do tej pory .
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 19:38
http://kandydacidosejmu.pl/przemyslaw-moszczynski-1 ;)
nic nie wiadomo czyli...wszystko wiadomo :)
dlatego nie lubię populistów i ich hasełek za którymi nic kompletnie nie idzie...
ot pokrzyczą ,zrobią dobre wrażenie i w błogim nastroju że może ,,ciemny naród to kupi,, zasną z myślą z czym jutro prezes wyskoczy... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9879
#panda nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 19:40
Łąbędzi śpiew Przemysława? :)
2900
#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 19:46
ciekawe tylko kiedy Przemysław wezmie sobie do serca myśl przewodnią własnego prezesa czyli...
,,trzeba być hamem aby podnieść sobie słupek w sondażach,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 20:13
falco napisał(a): http://kandydacidosejmu.pl/przemyslaw-moszczynski-1 ;)
nic nie wiadomo czyli...wszystko wiadomo :)
dlatego nie lubię populistów i ich hasełek za którymi nic kompletnie nie idzie...
ot pokrzyczą ,zrobią dobre wrażenie i w błogim nastroju że może ,,ciemny naród to kupi,, zasną z myślą z czym jutro prezes wyskoczy... :)
>

Widzę że Pan usilnie stara się odwodzić czytelników od właściwego wątku .Co do wyborów informuję że .Po pierwsze moja kampania nie kosztowała podatnika / nikogo z państwa /ani jednego grosza.Odbyła się bez plakatów , folderów , bilbordów, ulotek reklam w TV .Mimo to zająłem w Bolesławcu drugie miejsce za Dariuszem Kwaśniewskim z PO .Wygrałem z kandydatami PiS , SLD , oraz PSL.
Co do krzyczących populistów proszę spojrzeć na siebie .Odszczekuje się Pan anonimowo zawsze nie na temat zawsze bez sensu.Naród nie jest ciemny , tylko pewna jego część będąca u władzy jest interesowna.Poza tym uczciwie podpisuję się pod swoimi tekstami poddając się ocenie prawa oraz internautów.Skoro Pan oraz inni oponenci mają inne zdanie proszę zwrócić się do rzecznika prasowego władzy aby jednoznacznie merytorycznie obalił moje wpisy.
(...)

Zmoderowano 03.12.2012 godz.20:21 - powód: offtop
ps.: Falco nie jest nikim anonimowym, no może dla Ciebie Przemysławie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza